• (5-04-2015, 06:17)   
 •   0   
 •  564 
Обеци с рубини

В наши дни обеци от тюркоаз привлечени от модата преди всичко със своята красота, специален етичен вкус, неописуема природен особеност на камък. Палитрата на цветовете му обхваща голяма гама от нюанси, като се започне от бледо синьо, завършващи с наситено-зелен. При това доста интересно е, че обеци от тюркоаз, както и други натурални продукти от този камък са в състояние да променят цвета си в зависимост от температурата и осветлението. Въпреки това някои специалисти обясняват временна промяна нюанса на промени в настроението обладательницы на луксозни бижута.

Обеци с рубини - многообразие от метали и разнообразието на камъни
Говорейки за това, какъв метал да достигне оптимална компания, този камък да се отбележи, че абсолютно всеки. Например, обеци от сребро с тюркоаз въплъщават в себе си едновременно класически стил и модерен подход за създаване на бижута. Съществуващите модели, сред които има и достатъчно големи и доста миниатюрни, идеален и за през деня и за вечерта начин. Що се отнася до обици от тюркоаз и злато - това е опцията по-тържествено и по-любезни, тъй като в него блясък на метал и яркостта на естествен камък изискват задължително елегантно и вежлив до най-малките детайли на образа.

Някаква алтернатива на между яркостта и въздържаност може да се превърне в позлатени обеци с рубини, които заедно представляват изключително хармонична компания, като за дългия скай-синя вечерна рокля, така и за бизнес брючного костюм с тюркоаз приталенным пиджаком.

Търсейки себе си достоен за попълване колекция бижута и формата на обеци от естествен тюркоаз, въпрос на природен произход камък става изключително актуален. Тук обаче има една много интересна подробност. Факт е, че на изкуствена, или както я наричат монолитен борда тюркоаз, изглежда не по-малко достоен. А някои представители на нежния пол тя харесва дори и повече, и те съзнателно избират ненатуральные екземпляри. Един от отличителните признаци на обеци с естествен тюркоаз е наличието на камък облекчения и характерни за вените.

Как и с какво да носят обеци с рубини?Всяко достойно за украсата трябва да бъде в състояние правилно да носят, и за това е толкова важно да изберете правилния начин и на подходящо облекло. Ето защо си струва да се помисли как най-добре да комбинирате едни или други модели на обици с някаква дрехи.

 • Обици розово с рубини - това е може би най-непретенциозен от гледна точка на къс вариант. Малки и добри те изискват само най-минималните цветовата комбинация, воплощенного в малки детайли начин: шал на врата или на колана на роклята тюркоазено синя палитра. Изглеждат добре обеци пусеты с рубини с рокли и блузами в морската, ивичест стил.

 • Обеци с рубини реколта - по-капризна и им определено си заслужава да се носят само с етнически и дори винтажным дълга рокля сложни цветове тюркоазено синя гама. Допълни начин ще помогне на правилно избраната прическа с вдигната нагоре или косата си.

 • Обеци със зелен тюркоаз подходящи рыжеволосым и зеленоглазым красавицам, отлично подчертава тяхната ярка необичайна външност.

 • Дълги обеци с рубини еднакво добре ще изглеждат и с косата си дълга локонами и с предизвикателна прическа. Въпреки това, се колебае да избере за вечерта начин на този вариант, си струва да помислите за грим, в който вреди ще нюанс на синия цвят и прозрачен гланц на устните си.

 • Най-луксозни от древни времена, по право са обеци с диаманти и тюркоаз , които задължително трябва да се изчака един час, на дългоочаквания повод и настоящето на празника.


 • Обеци с рубини

  Обеци с рубини

  Обеци с рубини

  Обеци с рубини

  Обеци с рубини

  Обеци с рубини

  Обеци с рубини

  Обеци с рубини

  Обеци с рубини