• (5-04-2015, 06:18)   
 •   0   
 •  681 
Украшения с топаз

Топаз - твърд камък, който разполага с луксозна гама нюанси - от златисто до багряного и от светло тюркоазено до дълбоко синьо. Около него е легендарен. Казват, че передарив бижу бижу с топаз, камък веднага променя цвета си.

Сребърни украшения с топазОсновно топаз полупрозрачен и има нежен цвят, така че той върви добре със сребро. Топаз - той е много плътен камък, и аксесоари с него винаги изглежда величествено. Най-популярни от всички украшения с топаз от сребро, пръстени. Камък в този случай се избира по-голям. Бижутери никога не използват топаз, заедно с други скъпоценни и полускъпоценни камъни за дизайн на един украса, тъй като накърняват или и губи целия си чар. В това се проявява характера на плода.

Дизайн на пръстените " много често се използва, не е на светли, изпъкнали деталий или екстравагантни елементи, защото това не съответства на характера на камък.

Златни украшения с топазЗлатото - това е един много ярък метъл, който изисква за себе си отделен връзка, затова с особено внимание се избира не само цвят на камък, но и кройката за него. Най-добре изглеждат бижута със син топаз, където той има много страни, така скъпоценност е значително по-добре предава цялата си красота и подчертава стойността на метала. Сред всички украшения от злато са най-популярни:

 • обеци;

 • брошки;

 • пръстени;

 • бижута окачване . • В бижута се дава не толкова предпочитание на красотата топаз, като хармония между полудрагоценным камъни и благородни метали. Камък, в основата е широка фигурную огранку и могат да бъдат допълнени с качествено стъкло. Разбира се, жените биха искали, че вместо стъкло са бриллианы, но те, за съжаление, не са съвместими с топаз. Последният бързо губи своя цвят. Но за това, което ще добави повече на бои за декорация, майстори " могат едновременно да се използват камъни с различни нюанси или цветове. Втората не по-малко популярен вариант - това са бижута с топаз от злато, покрит с емайл. В този случай може не само да подчертае цвета на камък, направи го по-отчетлив, но и да даде декорация на определен стил, например, фолклорен или барок.
  Украшения с топаз

  Украшения с топаз

  Украшения с топаз

  Украшения с топаз

  Украшения с топаз

  Украшения с топаз

  Украшения с топаз

  Украшения с топаз

  Украшения с топаз