• (5-04-2015, 06:21)   
 •   0   
 •  372 
Обеци повдигнат

Скоба за жените - това е ежедневния аксесоар, който дава усещане за празник, увереност в себе си и собствената си привлекателност. Още в античността момичета носели обици-висулки, които са актуални и в днешно време, обаче, те са малко по-тънки и миниатюрнее.

Обеци верига-теглене: сладък аксесоарТези украшения не са замочков и се състоят от веригата, откъдето и са получили своето име. Те просто "провдеваются" в меката част и се държат за сметка на собственото си тегло. Обеци повдигнат могат да бъдат с перли, с фианитом, с лъжичка, може да де сърце, зодия, цветенце, някакъв символ. Обеци изглеждат леко и нежно, с изключение на това, те не оттягивают на меката част на ухото, съответно, не създават дискомфорт на своята любовница. Металът, от който бижутери изпълняват този продукт, може да бъдат разнообразни - от сребро, злато, бяло злато. Дължина обици също варира: в зависимост от предпочитанията на момиче може да избере недлинный вариант или, обратно, предпочитат украса, свисающее до раменете.

С какво и как да носят обеци повдигнат?Този аксесоар на женската кутии за бижута имат огромен плюс: те стройнят фигура, подчертават плавните очертания и грация на женската врата и раменете. Най-добре е да ги носите с дрехи, които са отворени на раменете или гърба. Добре те ще изглеждат страхотно с високи прически макар и сред дълги насипни коса ще забележим ги впечатляващия блясък. Обеци с протяжкой не е удобен в чорап с пуловери, особено с гърлото или скоба - те могат да се придържат към петельки, оставяйки затягане.

Няколко варианта за комбинация с дрехи:

 • обеци повдигнат от сребро перфектно ще допълнят вашия бизнес и ежедневния начин на жените - те не привличат излишно внимание, но правилно се допълват образа;

 • златни дълги обеци повдигнат идеални за коктейльному рокля или заедно за партита - в танца те ще бъдат добре се движи заедно с вас, блясък и привлече доста възхищавах погледи към вашата личност;

 • обеци повдигнат с диаманти - това е повод да излезете в света, да се носят луксозна вечерна рокля и да покажат своята ярка индивидуалност, освен това, този скъпоценен камък може да се комбинира в продукта и с други самоцветами.

 • етнически обеци повдигнат ще бъде чудесно се комбинира с футболками и дънки. • Да облека тези обеци може една жена на всяка възраст, но все още те са на лице за младите момичета. Лесно се комбинира повдигнат с шийните на веригата и да влязат с украшения-гривни с подобно плетением.
  Обеци повдигнат

  Обеци повдигнат

  Обеци повдигнат

  Обеци повдигнат

  Обеци повдигнат

  Обеци повдигнат

  Обеци повдигнат

  Обеци повдигнат

  Обеци повдигнат