• (5-04-2015, 06:22)   
 •   0   
 •  478 
Обици с гранат

Гранат - камък на любовта. Нейно величество, със сигурност ще оценят обици с гранат - украса чувствен, женственное, като цар луксозно дори и в скромни неговите проявления.

Обеци от злато с нар - стилно бижуБял или жълт скъпоценен метал и скъпоценност е чудесно съчетани, техният съюз отдавна признат за класика. С дълбочината на нар, с нюанси, с спираща дъха блясък могат да се обзаложите малко камъни, така че много жени обичат го. Освен това, обеци с камък гранат винаги привличат вниманието му е просто невъзможно да не се види, не да се оцени вкус и стил владелицы.

Именно този камък се подарява на обични на своите дами на сърцето, като по този начин разказвайки им за своята неземна любов и отдава почит на красотата и самостоятелността на жената.

Гранат обичат да използват бижутери - камък многостранна, съчетава в себе си интересни нюанси лилаво, кървава, винен цвят. Между другото, за падналите духом, за често боледуващи и хандрящих той може да се превърне в един енергиен талисман.

Злато и гранати - това е признак на девствени стил. Обеците могат да бъдат с инкрустации от традиционния, познат окото бардового нар, напълно уникални изглежда зелен гранат в обеци. Камък на този цвят се среща по-рядко, той е по-ценен. Самият нюанс трудно да се предадат с думи, подобни на зелени листа, плаващи във водата, младите листа, толкова сочен, свеж, ярък.

Варианти на обици с гранатВ древността обеци от нар е носен в основата на високопоставени фигури, като символ на лукс и висок статус. Днес този ярък аксесоар се предлага на всяка жена, която иска да изглежда в най-добра светлина:


 • обици розово с нар допринасят за почти всяко облекло, розово, сиво, червено, шоколад, бардового, бял и бежов цвята, било то ежедневно или за празник. Обеци пусеты с нар, за да излезете могат да имат по-голям камък, декорации за всекидневна употреба - по-малко;

 • обици с гранат и диаманти - шик тандем високо стремежа на семейство бижу и на най-добрите дрехи за вашите ушек на важния тържественото рауте или вечеря;

 • висящи обеци с нар и подходящи за романтична начин;

 • обеци от сребро с нар - просто, но вкусно дамско бижу, подходящо за офис под стил - те добре ще изглежда със строг костюм, сочетающееся с коктейльным рокля, с въздушно парео, като цяло, на неговите почти винаги и навсякъде. • Как да изберете бижута с гранат ?

  Евтин, но умело изработени обеци с чешки гранат можете да си купите в тази прекрасна страна. Но, разбира се, у нас това не диковинка. Той се отличава с прозрачност и едновременно с живи цветове. Рядко купувача, освен, че си познавач, за да може да се различи истински гранати срещу фалшифициране. Най-краткият път да се предпази от небрежно на продавача - да поиска сертификат. Това е особено вярно, седнахме да си купувате обеци със зелен гранат. Също така си струва да се обърне внимание на цвета, който почти винаги е разнороден, размери - изкуствен нар често е твърде голям обем и тегло. Обеци с камък гранат - великолепна придобивка за силни, мотивирани, влюбени в живота на момичета. В действителност, процентът на "работа" на фалшивия не е голям, т. к. камък не е толкова пътища, да го промени и това е още един повод да закупите обици с гранат от злато проба 585 и се насладете на красота и се чувстват в себе си положителна магическа сила.
  Обици с гранат

  Обици с гранат

  Обици с гранат

  Обици с гранат

  Обици с гранат

  Обици с гранат

  Обици с гранат

  Обици с гранат

  Обици с гранат