• (5-04-2015, 06:26)   
  •   0   
  •  308 
Обеци Конго

Обеци Конго - това е кольцеобразная модел, който подхожда на много жени, поради своята универсалност. Обеци Конго могат да бъдат с различни диаметри, който често и определя за какви условия те са предназначени - малки къдрици са идеални за ежедневието - те не пречат на нормалния живот, а ето големи обеци си вид показват, че те са подходящи за празнични събития и да се отнесат в специални случаи.

История на обеци пръстени КонгоОбеци Конго - едни от най-древните в историята на човечеството. Историкам известно, че са ги направили от кости от диви животни, от дърво, както и от тънка тел. Материали сворачивали в пръстен и вдевали в меката част на ухото.

Когато човечеството откри, че златото - красив и непортящийся метал, тогава той е станал основен материал за създаване на пръстените Конго. Го блясък и красота поразиха очите със сигурност не е по-малко, отколкото днес.

Днес изглежда невероятно, но обеци, пръстени от злато, най-вече носени от мъже - това са представители на определени народности и моряците.

С течение на времето Конго стават атрибут за статус на жените, и се е смятало, че колкото по-голям е диаметърът на пръстените и да те масивна, толкова по-добре.

Особено носенето на обеци КонгоНа пръв поглед изглежда, че обици Конго твърде массивны и оттягивают на меката част на ухото, влошава външния си вид. Но това не се отнася за всички модели и марки - предимно към тези, които са инкрустирани много тежки камъни. Самите обеци Конго са създадени по специална технология, в резултат на прилагането на която са получени кухи отвътре на пръстена, и затова белите дробове.
Обеци Конго, може да вземете за всеки тип лице - тънки са идеални за жените чупливи, слаби, с елегантните му черти на лицето. Масивни обици са подходящи за жените пълен или спортно телосложение.

Обеци Конго е необходимо да се избере с оглед на това, за какви дейности са закупени. Ако те са избрани за всекидневна употреба, тогава трябва да се спре избор на средни или малки колечках. Такива обеци няма да доведе до дискомфорт и да напомня за присъствието си всеки път, когато переодевании - те не ще се придържат към дрехи и са подходящи за всеки стил, с изключение на спортни залагания.

Носят обеци Конго днес е на мода - особено, ако вдеты няколко пръстени. Модел Конго се съчетава и с пусетами, а също и изглежда интересно, ако в ухото вдеваются няколко различни по диаметър на пръстена, като градация - от големи до малки.

Изберете обеци КонгоПри избора на обеци е от голямо значение не само дизайна, но и на материали и инкрустация, от които зависи, дали ще обеци се слее с външния вид на жените, или не.

Сребърни обеци Конго

Сребърни обеци Конго - това е по-скромен, отколкото златна, но не по-малко интересен вариант. Обеци Конго от сребро, подходящи за жени с хладен вид на външен вид - сиви, сини, сини, както и кофейно-кафяви очи и русыми, черни или пепеляво бяла коса. Обеци Конго и сребро - успешна комбинация, която може да изглежда автентичен - ако вместо бижута с камъни в дизайна се използва златар гравиране с етнически мотив.

Обеци Конго от жълто злато

Обеци Конго от жълто злато - това е най-популярният вариант, който често са инкрустирани с множество бели камъни, сред които и диаманти.

Обеци Конго и жълто злато са идеални за жените с топли нюанси във външния вид.

Обеци Конго с позлатени

Обеци Конго и позлата - избор на тези жени, които все още се колебаят, нужна ли им е такъв модел, или тези, които искат да спестят пари. Позлата недолговечна, но заедно с това, в първо време тя изглежда приличен.

Инкрустация обеци Конго

Обеци Конго с диаманти - най-добрият вариант, тъй като блясък на камък краси проста форма на обеци.

Обеци Конго с фианитами ви позволяват да изберете цветни камъни, които благодарение на умелото ръцете бижутери днес могат да се преливат на светлината не по-малко елегантно от диаманти.
Обеци Конго

Обеци Конго

Обеци Конго

Обеци Конго

Обеци Конго

Обеци Конго

Обеци Конго

Обеци Конго

Обеци Конго