Всичко от света на
модата

Обеци с аквамарином

5-04-2015, 06:26
1388
0
href="/sites/default/files/dalia/sergi_s_akvamarinom_0.jpg">
Обеци с аквамарином

"Безтегловен, кристално-чист и по-оптимистичен"- точно на тези думи не може да бъде по-добре характеризират аквамарин - естествен минерал, който е подобен на затвердевшую водата, откъдето идва и името му - "аква" и "marina" - морска вода.

Ако вие сте фен на стила на Анджелина Джоли ще получите предимство в избора на аквамарин - известна актриса, често позира пред журналистите с масивни декорации от злато и аквамарин.

Символиката на аквамарин

За тези, които притежават възгледи за това, че камък има история и символика, ще бъде интересно да научите, че аквамарин - това е камък за красота, честност и платонична любов. Ако ви са присъщи на тези характеристики, тогава камъкът ще ви се приближи, не само външно, но и духовно.

На Изток смятат, че цвят на аквамарин може да варира в зависимост от настроението на този, който го носи, както и от състоянието на атмосферата.

Избираме обеци с аквамариномИзберете обеци с аквамарином е възможно по два начина - да вземе първите понравившиеся, не от перспективата на нищо, или внимателно да прецени какви трябва да са от метал и форма на обеци, че те са добре в съчетание с добър външен вид.

Обеци с аквамарином в среброАквамарин - това е онзи камък, който идеално се съчетава и със злато, и сребро. Сребърни обеци с аквамарином подходящи момичета с цветотипом лято - русыми коса и светли очи. Особено красиво е комбинация от външен вид на загоревшей кожата.

Златни обеци с аквамариномОбеци от злато с аквамарином - това е оптимистична комбинация, особено ако се използва от жълто злато. Небето-син цвят на камък и светло жълт метал предизвика успешна комбинация, която освежава и визуално подмладява всяка външен вид.

Обеци с аквамарином в злато могат да бъдат също така от червено злато, но този вариант е по-малко интересен от първия. Факт е, че небето е синьо и наситен червено-жълт оттенък метал не е много добре в хармония.

Аквамарин и обици в злато - това е добър вариант за жени, които се отнасят при цветотипу "пролет" - с топъл цвят на кожата и руса коса.

Ако аквамарин коронясан в обеци червено злато, то този вариант е най-подходящ контрастни цветотипам - "зима" и "есен". Такива жени могат да не се страхуват избор от ярки аксесоари и украшения, и затова златни обеци с аквамарином ще им отговарят по най-добрия начин.

Но най-добре аквамарин изглежда в рамка от бяло злато. Студен тон на този благороден метал е много красиво обрамляет син аквамарин.
Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином
Интересен по темата
Златни обици с изумруд
Златни обици с изумруд
Изумруд - това е топъл зелен камък, който изглежда перфектно в рамка от злато. Обеци от жълто злато са хармонични и са традиционни, а в бяло, в
Обеци с нефрит
Обеци с нефрит
Нефрит - той е много привлекателен минерал зеленикав цвят. Обеци с него най-често се изпълняват в сребро, въпреки че се срещат и златни модели. Какви
Обеци с аметистом
Обеци с аметистом
Аметист - той е много красив камък, който може да има почти всеки нюанс на лилаво или зелено. Най-аметист изглежда в рамка от сребро или бяло злато.
Сребърни обици с гранат
Сребърни обици с гранат
Съчетание от топло на сочен нар с по-студен метал сребро не е много популярен, но изглежда то е изключително красиво и стилно. Какви обици с гранат в
Сребърни пусеты
Сребърни пусеты
Сребърни пусеты - това е евтин и лаконичен обеци, които са най-подходящи молоденьким момичета и строг бизнес-дама. Бижутерите създават множество
Пръстен с аквамарином
Пръстен с аквамарином
Аквамарин - красив естествен камък, който отдавна се използва от бижутери. Пръстен с аквамарином ще бъде идеален подарък за всяко момиче, независимо
Веригата от сребро
Веригата от сребро
Веригата от сребро са много търсени, и сред жените, и сред мъжете. Свойства на метала позволяват носенето на веригата с различни камъни до гривни и
Обеци с рубин от злато
Обеци с рубин от злато
Рубин се счита за камък на влюбените, талисман на любов и вярност. Така че накити с рубин имат голямо значение за много представители на нежния пол.
Цвят на аквамарин в облеклото
Цвят на аквамарин в облеклото
Цвят на аквамарин в облеклото може придават женственост и загадочности своята любовница. Дрехи с такъв цвят, обикновено е изработена от леки материи,