• (5-04-2015, 06:26)   
  •   0   
  •  523 
href="/sites/default/files/dalia/sergi_s_akvamarinom_0.jpg">
Обеци с аквамарином

"Безтегловен, кристално-чист и по-оптимистичен"- точно на тези думи не може да бъде по-добре характеризират аквамарин - естествен минерал, който е подобен на затвердевшую водата, откъдето идва и името му - "аква" и "marina" - морска вода.

Ако вие сте фен на стила на Анджелина Джоли ще получите предимство в избора на аквамарин - известна актриса, често позира пред журналистите с масивни декорации от злато и аквамарин.

Символиката на аквамарин

За тези, които притежават възгледи за това, че камък има история и символика, ще бъде интересно да научите, че аквамарин - това е камък за красота, честност и платонична любов. Ако ви са присъщи на тези характеристики, тогава камъкът ще ви се приближи, не само външно, но и духовно.

На Изток смятат, че цвят на аквамарин може да варира в зависимост от настроението на този, който го носи, както и от състоянието на атмосферата.

Избираме обеци с аквамариномИзберете обеци с аквамарином е възможно по два начина - да вземе първите понравившиеся, не от перспективата на нищо, или внимателно да прецени какви трябва да са от метал и форма на обеци, че те са добре в съчетание с добър външен вид.

Обеци с аквамарином в среброАквамарин - това е онзи камък, който идеално се съчетава и със злато, и сребро. Сребърни обеци с аквамарином подходящи момичета с цветотипом лято - русыми коса и светли очи. Особено красиво е комбинация от външен вид на загоревшей кожата.

Златни обеци с аквамариномОбеци от злато с аквамарином - това е оптимистична комбинация, особено ако се използва от жълто злато. Небето-син цвят на камък и светло жълт метал предизвика успешна комбинация, която освежава и визуално подмладява всяка външен вид.

Обеци с аквамарином в злато могат да бъдат също така от червено злато, но този вариант е по-малко интересен от първия. Факт е, че небето е синьо и наситен червено-жълт оттенък метал не е много добре в хармония.

Аквамарин и обици в злато - това е добър вариант за жени, които се отнасят при цветотипу "пролет" - с топъл цвят на кожата и руса коса.

Ако аквамарин коронясан в обеци червено злато, то този вариант е най-подходящ контрастни цветотипам - "зима" и "есен". Такива жени могат да не се страхуват избор от ярки аксесоари и украшения, и затова златни обеци с аквамарином ще им отговарят по най-добрия начин.

Но най-добре аквамарин изглежда в рамка от бяло злато. Студен тон на този благороден метал е много красиво обрамляет син аквамарин.
Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином

Обеци с аквамарином