• (5-04-2015, 06:41)   
  •   0   
  •  465 
Обеци веригата

Обеци веригата са елегантни, интересни и в същото време в тях има нещо ребячливое - те са динамични и са привлечени от тези вниманието към себе си. Този дизайн е подходящ жени от различни възрасти - и млади момичета и дами в напреднала възраст.

Обеци в формата на веригата - с какво се носи?Обеци веригата може да бъде богато украсени с камъни, и в този случай ги съчетават с празнични нарядами. Прости обеци веригата е допустимо да се носят дори под карирана риза, ако ви привлича младежки стил .

В традиционния смисъл на стил обици на веригата в хармония с рокли, но съвременната мода допуска значително отстъпление от правилата стилистика, затова можете да ги съчетаете с дрехи кэжуал стил .

Дълги обеци верига - изборът на метал и инкрустациюПреди придобиването на обеци определен с метал и камъни - празнични обеци веригата богато украсени с камъни, а за ежедневните си позволяват само подредена инкрустацию.

Златни обеци веригата

Обеци, верижки от злато трябва да се избират тези, които обичат лукса. Златото блести, а динамизмът модел ви дава възможност да покажат своите най-ярко.

Сребърни обеци веригата

Обеци веригата от сребро изглежда скромно, но ако те са инкрустирани оригиналния цветен камък, а след това в резултат на това не може да се каже за тяхната прекомерна простота.

Обеци веригата с диаманти

Обеци веригата с диаманти - това е уникално вечерен вариант, ако те инкрустирани по цялата дължина. Но ако украса с камъни се намира в областта на скрепителни елементи, а след това е в състояние да се "съживи" блясък обеци, и те могат да се обърнат за ежедневието.

Обеци веригата с перли

Обеци веригата с перли изглеждат романтични, женствени и елегантни. Ако в края на веригата се намира голяма перла, такава обеца със сигурност ще привлече внимание. В същото време се нарече такава с верига на "класическата" не може да бъде - защото в този случай веригата не се простира в меката част на ухото, и е приложен като пусет.
Обеци веригата

Обеци веригата

Обеци веригата

Обеци веригата

Обеци веригата

Обеци веригата

Обеци веригата

Обеци веригата

Обеци веригата