• (5-04-2015, 06:42)   
 •   0   
 •  428 
Обеци с агатом

Обеци с агатом - това е едно от най-предпочитаните накити от жените. Ахат може да бъде различни цветове, но ги обединява една тайнствена затуманенность. Така че този бюджет, но тайнственият камък е красиво, че изглежда добре в кадър от всеки, скъпоценни и полу-скъпоценни метали. Освен това, много обичат известните бижута марки .

Златни обеци с агатомОбеци от злато с черен агатом са в колекциите на всеки уважаващ себе си бижуто на компанията. Черен дълбок цвят камък перфектно подчертава красотата и блясъка на жълтия метал. В този случай бижутери голяма възможност за фантазия. В центъра на композицията може да стои като злато, така и ахат. Не рядко украса допълват други камъни. Така, през миналата година марката Bvlgari представи златни обеци във формата на цвете от ахат и диаманти в активната зона.

Не по-малко изгодно изглеждат обеци с бели агатом. От този камък носи елегантност и аристократией, затова той често е оградена в бяло злато и допълват диамантена россыпью. Особено атрактивно изглеждат обеци с бели агатом в бароков и винтидж стила.

Сребърни обеци с агатомСребро перфектно се съчетава с камък, особено на традиционните цветове:

 • зелен;

 • бял;

 • син;

 • синьо. • Зелен ахат изглежда не по-малко загадъчна, отколкото черно. Бижутери особено внимателно избират вид кройка, леко да се затуманенный, плътен камък изгодно смотрелся в де. Сребърни обеци с голям зелен агатом крушовидна форма и с овална кройка видяна в модните колекции на достатъчно често. Аксесоар може да се различава с размер на камък, на сребърни обрамкой за него и стил на декорация. За вечерни излизания, идеалният вариант ще обеци с swirls или фигурални обрамкой.

  За ежедневието си струва да изберете бижу с малък камък с най-малко лица. Този вариант е лесно да се комбинира с ежедневни дрехи.
  Обеци с агатом

  Обеци с агатом

  Обеци с агатом

  Обеци с агатом

  Обеци с агатом

  Обеци с агатом

  Обеци с агатом

  Обеци с агатом

  Обеци с агатом