• (5-04-2015, 06:48)   
  •   0   
  •  516 
Обеци с хризолитом

Аквамарин се отнася до скъпоценните камъни и да си спечели популярност благодарение на леко оттенку зелено-цвят на зехтин. Съществува различна степен на интензивност зеленина и в комбинация със златни и сребърни обици с хризолитом са получени оригинални и изключително женствени.

Обеци с хризолитом в златоБижута от злато, с хризолитовыми вложки достойна алтернатива на скъпите бижута с изумруди. Външно камък наистина много прилича на изумруд, но на слънцето той придобива характерен жълтеникав переливы. С определянето на слънце жълти нюанси изчезват и аквамарин става подобно на изумруд.

Обеци от злато с хризолитом са представени в най-разнообразни варианти от по-малки гвоздиков за дневна носене до луксозни пуссетов за излизане на светлина и специален повод. При избора на обеци с хризолитом в злато немалка роля играе и цвета на самия метал. Най-често се използват класически жълтеникаво-червен цвят, но може да се намери бижута от розово или бяло злато. Заслужава да се отбележи, че най-впечатляващо аквамарин в златни обеци изглеждат в комбинация от тъмно червен цвят на метала и наситено зелен цвят на камък.

Обеци от хризолита в среброСребърни бижута винаги изглеждат строго и елегантно, а в комбинация с билки камък те се получават още и женствени. Изглежда много стилно аквамарин в обеци в традиционен викториански стил. Това е изискана декорация във формата на пеперуди, цветя и водни кончета. Тези обеци с хризолитом еднакво добре ще изглежда на жени от различни възрасти.

Но за по-възрастното поколение си струва да се предпочитат серьгам с голям хризолитом в тъмно сребро със сложната форма. При желание може да вземете подобни обеци от бяло злато и хризолита. Колкото по-лек цвят на метала и по-лесно дизайн обици с хризолитом, толкова повече тази обстановка е подходящ за ежедневна начин.
Обеци с хризолитом

Обеци с хризолитом

Обеци с хризолитом

Обеци с хризолитом

Обеци с хризолитом

Обеци с хризолитом

Обеци с хризолитом

Обеци с хризолитом

Обеци с хризолитом