• (5-04-2015, 06:49)   
 •   0   
 •  825 
Широки гривни от мъниста

Мъниста - това е уникален по рода си материал. От него се произвежда най-различни орнаменти: от нежни въздушни за сватба или абитуриентски абитуриентски балове, до специфични и малко агресивни, които така обичам да слагам представиха някои субкултури. И широки гривни от мъниста сред тях спокойно може да се отдаде на най-популярните аксесоари.

Широки гривни от мъниста - разновидности наТези бижута могат да бъдат грубо разделени по начина на преплитане и размерите на самите мъниста. И капитаните избират разни комбинация от цветове на мъниста и разбира се на плътността на самото плетене. В резултат получаваме разнообразни дизайни бижута .

 • Съраунд гривна от мъниста. Такива бижута обикновено са произведени без закопчалка, тъй като техниката на плетене предполага възможността да се простират продукт. Съраунд гривна от мъниста плетат с помощта на така наречената техника на паралелни низания. Оригинално изглеждат комбинации на перли с различен цвят, размер и фактура.

 • Гривни от мъниста с цифри. Тук, разбира се, фантазия няма нищо особено не е ограничен. Има много схеми за плетене на широките гривни, но всеки път това е една изключителна обстановка, тъй като вие използвате своето цветова комбинация, размер и форум мъниста. В модни браслетах от мъниста с модел най-често се използва цветен тема, изображения на геометрични фигури, понякога това е просто преход от по-тъмно към по-светло.

 • Гривни колани от перли. Този вид много прилича на плитка лориант, който се носи на врата си. Също така може да се направи директно от обема на ръката или да направите малко по-дълго и да се носят в два реда.

 • Гривни от големи топчета. Мъниста в голям размер, най-често се използва за специален ажурного плетене. Гривна мрежа от мъниста изглежда леко и въздушно, като украса обикновено предлагат като сватбени аксесоари.

 • Бродирана гривна от мъниста. Това е най-сложен и труден вид работа. Дебела гривна от мъниста се състои от основа, върху която сте нашиваете един по един мъниста. При това, освен мъниста в такава техника често се използват големи камъни, големи мъниста и стеклярус.


 • Широки гривни от мъниста

  Широки гривни от мъниста

  Широки гривни от мъниста

  Широки гривни от мъниста

  Широки гривни от мъниста

  Широки гривни от мъниста

  Широки гривни от мъниста

  Широки гривни от мъниста

  Широки гривни от мъниста