• (5-04-2015, 06:49)   
 •   0   
 •  298 
Окачване на врата

Окачване на врата - декорации, които предизвикват наслада абсолютно всички представители на нежния пол. Тайната е толкова очевиден успех се крие преди всичко във факта, че варианти на този аксесоар днес толкова многобройни, оригинални и уникален, че дори най-стилна дама за лесно намиране на съд, който трябва да им хареса.

Злато и сребро бижута суспензии на шията



Спор, че е по-добре - сребро или злато, никога не може да бъде решен. Всеки метал, определено е красив по свой собствен начин. Така, например, окачване на врата от злато отговарят на вечерна дълга рокля, късо коктейл платьице и дори под строг бизнес костюм. Днес златни медальони на врата изненадват своите форми, размери и автентичен израз на ювелирното изкуство.

Не по-малко значение и за окачване на врата от сребро, които по нищо не отстъпва на горните характеристики на златен колеги. Може би основната разлика сребро се крие в уникалната комбинация от една страна класически скромност, а от друга - модни тенденции.

По този начин, дамски висулки за врата са разнообразни от:

 • материал: злато, сребро;

 • размера: големи, средни, малки;

 • форма, конфигурация: под формата на букви от името, зодия, фигурки на животни, на абстракция.



 • Оригиналност и разнообразие от суспензии на врата



  Днес в бижутерски бутици за да можете да видите невероятно красиви висулки за врата, които могат да запълнят дори и най-разнообразна колекция. Изработка на съвременните бижутери, тяхната безгранична фантазия и умелото съчетание на класика и тенденции на времето позволяват да създавате перфектни във всеки един смисъл на продукта.

  Младите дами с удоволствие носят модни окачване на врата, извършени в сложни форми и оригинални комбинации. Такъв аксесоар със сигурност придава на всяка моднице още повече елегантност и стил.

  Наравно с миниатюрни и ароматен, днес е много актуални са големите окачване на врата, които определено стават основен акцент на цялото изображение. Облечен в такова бижу с блузой или рокля, който отваря врата, момиче ще изглежда перфектно, а ако още и се добавят ярък грим и стилни детайли в премяна - спокойно може да отиде на място на подиума.

  Същите представители на нежния пол, които искат да бъдат оригинални и уникални, определено си заслужава да се обърне внимание на необичайни за окачване на врата. Те представляват комбинация от различни метали, а по форма и арт реализират могат да се сравняват с истински произведения на изкуството. Малко ангелочек, държи в ръце сърцето, замочек с малка ключови, сложни модели, които създават заедно уникална композиция - извън всякакво съмнение ще доведе до екстаз.

  Ако по-рано окачване с името на врата ограничивалась само варианти на изделия с първа главна буква, а след това и днес в бижута магазини, представени образци с пълна една жена на име, изпълнен от златния курсива букви.

  Обаче скъпоценни материали - далеч не е единствената възможна основа за тези бижута. Впечатляващо изглеждат и висулки за врата мода бижута, които засягат техните наистина уникални и сложни дизайнерски решения. Различни материали, неограничени цветови комбинации и игра с изчистени форми и характеристики ги правят подходящи и популярни сред модата.

  Например, романтичен натурам, които предпочитат да се носят през пролетта на леки шифоновые рокли и буйни ярки поли, за да проверите необичайни за окачване на врата от мъниста.

  Същата дама, който предпочита стил, тези рок-диви, струва си да се носят кожено окачване на врата, която хармонично да се влее в образа, обмислена до най-малкия детайл.

  По този начин, изглежда днес всеки ден по различен начин, да се подчертае, собствен стил и да вървя в крак с времето може и трябва с помощта на забавни суспензии на врата - малки помощници в създаването на оригинални образи.




  Окачване на врата

  Окачване на врата

  Окачване на врата

  Окачване на врата

  Окачване на врата

  Окачване на врата

  Окачване на врата

  Окачване на врата

  Окачване на врата