• (5-04-2015, 06:55)   
 •   0   
 •  263 
Пусеты с перли

Може би е трудно да се намери украса бол нежно, романтично и изтънчено, отколкото пусеты с перли. Те са популярни в последните 20 век и продължават и в настоящето 21 хилядолетие. Говорейки за този елегантен де, неволно идва на ум героиня икони стил Одри Хепбърн във филма "Закуска в Тифани", където още по-голям кокетства и очарованието на едно младо момиче, даде именно тези обеци.

Пусеты с перли - най-добрите приятели на момичетатаВсяка красавица може да избере напълно различен вариант пусетов, които могат да бъдат:

 • от злато;

 • от сребро;

 • с бели или черни перли. • Пусеты с перли в злато - това е класическият вариант, който придава благородство и изтънченост на всяка дама. Въпреки това, все пак пускането на такава украса със строги или елегантни неща. Неуместно ще е комбинация от тези обеци с дънки, кедами и тениска.

  Обеци пусеты с перли изглеждат изгодно в случай, когато косата дами, събрани във висока прическа или опашка. При това могат да бъдат допълнени с начин на огърлица или бъде водеща нишка перли. Рокля с пищна пола, бизнес костюм, пола-молив с бели картофи блузой и подобни комбинации ще стане идеална основа за този изискан украса.

  Така че, ако трябва да се даде образ на благородство и да се подчертае блясък на очите, без мисъл трябва да се даде своето предпочитание златен пусетам с перли.

  Бели или черни перли в пусетах?  При избора на бисерна пусетов се препоръчва да се вземат под внимание и цвета на кожата. Например, тъмно млада дама, със сигурност ще подчертае своята индивидуалност, като изберете бели перли. А ето белокожим красавицам си струва да се обърне внимание на пусеты с черни перли, но това съвсем не е задължително правило, в края на краищата най-важното, коя снимка е по-близо: нежна и романтична природа, избрания перли в бял цвят, стил или фатален стилна дама предпочита пусеты от черни перли.

  Добре, ако в колекция ще бъдат и двата варианта, походящих за различни настроения, поводи и събития. Днес има много оригинални бижута, замяна на един приятел от една модна колекция към друг, но пусеты с перли от злато са станали и продължават да остане една вечна класика, на която не проповядва време.
  Пусеты с перли

  Пусеты с перли

  Пусеты с перли

  Пусеты с перли

  Пусеты с перли

  Пусеты с перли

  Пусеты с перли

  Пусеты с перли

  Пусеты с перли