• (5-04-2015, 06:56)   
 •   0   
 •  312 
Пусеты с топаз

Благодарение на своята елегантност, лаконичности и яркостта на камък, пусеты с топаз се радва на голяма популярност. Те могат да се носят на работа, те са идеални и елегантно допълнение към вечернему рокли, а за активни момичета тази обстановка е истинско спасение.

Стилен избор - пусеты с топазБлагодарение на кратък форма и размер пусеты никога няма да се бърка в косата или капачка. Тези обеци-карамфил не може да бъде по-подходящ за малки момичета. Въпреки че не си струва да намалява тяхната значимост и сред по-възрастното поколение. Обеци пусеты с топаз перфектно подчертават вашият облекло, било то делови костюм, вечерна рокля-калъф или дънки с риза. Благодарение на разнообразието от цветове на този камък обици подходящи както за блондинки, така и брюнеткам.

Вариантите могат да бъдат различни, всичко зависи от предпочитанията на:

 • Златни пусеты с топаз. Прекрасно допълнение към вечернему заедно. Те изглеждат чудесно с висока прическа.

 • Сребърни пусеты с топаз. Бял метал, не може да бъде по-добре засилва цвят на камъка. Тези модели ще изглежда много стилно и елегантно.

 • Пусеты с раухтопазом. Този камък е благороден и богат цвят. Той може да бъде поставена в златен и сребърен лекар по дентална медицина. Но прекрасни той ще изглежда точно в съчетание със злато. • Обеци-карамфил със скъпоценния камък ще хареса както на делови жени, така творчески личности. Всеки може да открие своя вариант пусетов, които акцентират именно на нейната красота и чар.

  Как правилно да изберете обеци с топаз?  При закупуване на украшения с топаз проверка на камък при различно осветление. Син топаз красиво и ярко изглежда на дневна светлина, а жълт и оранжев - при светлината на крушка с нажежаема жичка. Обърнете внимание на лекар по дентална медицина. При този камък нито едно от лицата не е, трябва да бъде успоредна на равнина спайности.
  Пусеты с топаз

  Пусеты с топаз

  Пусеты с топаз

  Пусеты с топаз

  Пусеты с топаз

  Пусеты с топаз

  Пусеты с топаз

  Пусеты с топаз

  Пусеты с топаз