• (5-04-2015, 06:56)   
 •   0   
 •  574 
Обеци Dior

През този сезон все по-голяма популярни нови обеци Диор, които са паднали хареса много поклонницам на този Дом и на ценителите на модата. Благодарение на кратък формата на обеци изглеждат много елегантно и стилно.

Обеци Dior Mise En DiorТази година за творчески директор на Dior Камий Мичели е разработила нов и оригинален дизайн обици, който, без съмнение, е паднал на вкус много модницам. Основна характеристика на тези бижута - асимметричность, която подчертава красотата и стила. Благодарение на десятилетнему опит Камиллы на светлина са се появили такива прости, лаконичен и затова са толкова модерни двустранни обеци. Перлени обеци Диор имат вид на две декоративни топки, различни по диаметър. При този малък се намира в горната част на ухото, а големият - в дъното, зад ухото. Горната част е проектирана под формата на перлата на карамфил, а големи топчета идеално подчертава красотата и женствеността на огъване на шията. Това оригинално изпълнение прави обеци Dior приличат на всички останали, и в същото време толкова желани за много хора.

Обеци Dior с перли - цветово решение наКолекция от обици се състои от пет различни нюанси, които могат да бъдат отделно взети, така и да се комбинират помежду си. Най-голяма популярност се ползват обеци от Dior перлата на цвят. Не по-малко популярни са станали обеци Dior перли в черен цвят. Така, например, Наталия Водянова и Ема Уотсън предпочитат именно това изпълнение. За момичета, които искат цвят и разнообразие, отлично подходящи са тъмно синьо, нежно-розови, червени и зелени нюанси на перли-обици Dior.

Обеци Кристиан Диор представляват чифт топки в единия край на който перли, и ето, на втория може да бъде:

 • рубин;

 • опал;

 • нефрит;

 • сапфир. • С какво се носят обеци Кристиан Диор с перли?  Обеци Dior топки най-добре изглеждат с високата прическа и отворена врата. Макар и с косата си на една страна те също изглеждат стилно и елегантно. Ако обичате класиката, тогава под костюма ви са най-подходящи за светли обеци или черно-бели. За вечерно облекло можете да изберете обеци Mise En Dior в цвят изпълнение, където малки топчета от един цвят, а големият - от друга. Много дами решават проблемите си на избор да си купите няколко чифта модели.

  Заслужава да се отбележи, че тези обици перфектно допълват като бизнес стил и елегантна вечерна рокля. Те добре ще изглежда и в ежедневното лука, което говори за тяхната универсалност.
  Обеци Dior

  Обеци Dior

  Обеци Dior

  Обеци Dior

  Обеци Dior

  Обеци Dior

  Обеци Dior

  Обеци Dior

  Обеци Dior