Всичко от света на
модата

Фенечки с имена

5-04-2015, 07:18
1584
0
Фенечки с имена

Всеки човек се радва, когато името му запечатлеется на някоя сладка вещице, било то чаша, плакат или тениска. Тази малка човешка слабост може да се ползва и при производството на аксесоари, включително и гривни. Сръчни рукодельницы, с помощта на малко инструменти, създават красиви фенечки и гривни от мъниста с имена, които след това могат да предложим в знак на приятелство или като подарък за празник. Тези аксесоари е хубаво да се носят (разбира се, при условие, че на тях е изобразен вашето име) и те привличат вниманието на обществеността.

Лични фенечки - тънкостите на изпълнение наЗа да създадете фенечки с имена, не е достатъчно просто да има списък от инструменти и материали. Също така трябва да се научат да четат и пишат схема, както и за овладяване на някои умения за обвързване възли (в случай, че това е фенечки от нишки с името) и начините на плетене на мъниста (в случай, че това са лични фенечки от мъниста). Всеки от начините включва различни техники и схеми, така че преди изпълнението трябва да се определят с изглед гривната.

В зависимост от материала изпълнение на всички фенечки могат да се разделят на следните класове:

 • Фенечки от мъниста с имена. За да се създаде такъв аксесоар трябва да изготви избрано име на карирана хартия, прировняв една клетка към една бусинке. Ако в името на букви се повтарят, това е достатъчно, за една буква, която след това може да се повтаря няколко пъти. След това трябва да се изчисли необходимата ширина именного гривна от мъниста и започнете да ширити. За да гривна, носени дълго време, е препоръчително да се използва стабилна въдица. Подробен мастър клас можете да намерите тук .

 • Лични фенечки от мулине. Точно конци се считат за най-добрият материал за плетене на гривни. Те позволяват да се създаде плавен преход между нюанси и по-точно да отразява подробностите на фигурата. Както и в случая с влязат с украшения-гривни от мъниста, преди работа трябва да се изготви схема с име, след което може да започне работа. За фон фенечек от конци трябва да използвате дясната възел, а за буквите - ляв. Когато свърши първият ред, вторият правете обратното (букви - дясно, минало - ляв). • Тези две технологии предполагат абсолютно разни ширити, така че всеки трябва да овладеят отделно. При работа с конец мулине работата се извършва малко по-бавно, отколкото с мъниста, тъй като възли, от които се състои гривна, по-малки по площ от мъниста. Освен това, гривна от мъниста гарантирано няма да бъде выгорать на слънце и да се счупят, не може да се каже за фенечках от ленти с имена.

  Имена и снимки на фенечках  Преди изготвянето на този гривната трябва внимателно да се отнасяме не само към избор на име и схема, но и към расцветкам. За предпочитане е да изберете ярки наситени цветове, които ще бъдат добре контрастировать помежду си. Може да се спрете на класическите комбинации: жълто и синьо, черно и червено, бяло и синьо. Ако цветовете да бъдат подбрани правилно, а след това надписът на фенечке не ще се слеят с общия фон и ще бъде добре се вижда.

  За да гривна е по-оригинално, може да се достигне до допълнителен декора. Това може да е тънък каемка по ръба на изделия, необичайно украшение или светъл фон. Така вие ще споделите своята оригиналност и творчески подход. Закопчалката също може да бъде различна. Така, на фенечках от нишки обикновено не се използват скоби, заменяйки ги с няколко гъвкави проводници. Гривна здраво се закрепва на китката и се носи, докато не сълзотворен. Аксесоар от перли доставят на специална метална закопчалка, която здраво държи на продукта на китката. Такава фенечку можете по всяко време да оттегли или да се промени за друга.

  Както виждате, изкуството на плетене на гривни изисква внимателност и скрупулезности, но крайният резултат ще бъде достоен за всички усилия.
  Фенечки с имена

  Фенечки с имена

  Фенечки с имена

  Фенечки с имена

  Фенечки с имена

  Фенечки с имена

  Фенечки с имена

  Фенечки с имена

  Фенечки с имена
  Интересен по темата
  Обици с розов кварц
  Обици с розов кварц
  Розов кварц - това е евтин, но атрактивен камък студен оттенък. Често съчетават в обеци със сребро, въпреки че се срещат и оригинални златни модели.
  Фенечки от мъниста
  Фенечки от мъниста
  Фенечки от мъниста, изглеждат много по-елегантен и по-ярка своите филтър "колеги", така че можете да ги използвате, за партита и други младежки
  Какво е фенечка?
  Какво е фенечка?
  Фенечки - това е модерно младежко бижу под формата на гривна от мъниста, конци или панделки. Какво те идват и какво означават цветовете на фенечке?
  Широки гривни от мъниста
  Широки гривни от мъниста
  Широки гривни от мъниста - това е много популярен аксесоар, особено сред младите момичета. При тази техника на плетене може да бъде различна и
  Златна гривна Pandora
  Златна гривна Pandora
  Тази обстановка, като гривна Pandora от злато, без съмнение, е в състояние да подчертае индивидуалността и най-висок статус, момичета, и при това
  Гривна с пръстен на веригата
  Гривна с пръстен на веригата
  Гривна с пръстен на веригата дойде в европейската мода от далечна Индия. Изглежда той е доста по-екзотично, а защото е необичайно и атрактивно.
  Бижута от мъниста
  Бижута от мъниста
  Бижута от мъниста е в състояние да се превърне в стилен завършек на съвременния женски образ. Изпълнена, както обикновено, на ръка и в един
  Сватбени гривни
  Сватбени гривни
  Сватбена гривна - това е добро допълнение към заедно на булката. Най-често те са изработени от цветове или конци мъниста и изглеждат много елегантно