• (5-04-2015, 07:18)   
 •   0   
 •  748 
Обици с розов кварц

Има ли по-нежни и женствени аксесоари, като не обици с розов кварц? Тези продукти се характеризират студен розов цвят, който перфектно подчертава трепетность и романтика своята обладательницы. Поради характерен розов цвят камък често се представят във формата на сърце или под формата на заоблени плочи. Кристали рядко се третира с изразени аспекти, тъй като камъкът е доста крехка. Много красиво изглеждат обици от розов кварц с ефект на астеризма (блестящо светещи звездички) и люминесценцией.

Обици от розов кварц - класификацияВ зависимост от модела обици и материали за изработката на всички аксесоари могат да се класифицират на няколко вида:

 • Сребърни обици с розов кварц. Студеният блясък на сребро органично се съчетава с лек розов оттенък камък, вследствие на което продуктът придобива творчески на външния вид. Кварц може да подсигурява глух или корен закрепкой. Сребърни обици с розов кварц - това е подходящият вариант за кожа светлина момичета със сини очи.

 • Златни обици с розов кварц. Поради ниска стойност на камък бижутери рядко се съчетават с ценен от злато, така че намирането на тези обеци в продажба на доста проблематично. Обеци , представени в съвременните бижута магазини, имат елегантен, дискретен стил. Цялото внимание се концентрира върху внушительном обработанном кабошоном или степенна огранкой камък.

 • Обеци с инкрустации от камъни. За да се подчертае студен блясък камък бижутери комбинируют го с фианитами и кварцови други цветове. Такива дуети изглеждат много по нарядней и интересно. • Моля, обърнете внимание, че розов кварц често се използва в бижута на известни марки бижута. Така, италианската фирма Pomellato заложи на простотата, плавни линии и комбинация с цветни камъни.
  Обици с розов кварц

  Обици с розов кварц

  Обици с розов кварц

  Обици с розов кварц

  Обици с розов кварц

  Обици с розов кварц

  Обици с розов кварц

  Обици с розов кварц

  Обици с розов кварц