• (5-04-2015, 07:19)   
  •   0   
  •  594 
Обеци с опалом

За това как изглеждат обеци с опалом, знаят, може би, много е красива бижу, омагьосваща на туризма блясък. Главната връхната точка на тези украшения е камък, опал, произведен от дървесина, вода и силициев диоксид. Поради голямото съдържание на вода (5-30%) камък става много крехко, така че да го носят, трябва изключително внимателно. Обеци с опалом трябва да се съхранява в среда с висока влажност, например, във водата. В противен случай на камък, ще изгуби част от влага и напукани.

Какви обеци за да изберете?

Opal може да се комбинира както с жълто злато и сребро. Модерни обеци с опалом в злато са благородни и богати вид. Те отлично подчертават независим стил на жената, а инкрустация от толкова необичайно камък придава продукт свежест и оригиналност. Злато перфектно млечни продукти, кехлибар и жълти и черни опали. Именно тези камъни са най-интензивни цветове и създават усещането, че вътре в камъка живее непозната ни живот.

Сребърни обици с естествена опалом струват много по-евтино на златни предмети, но не им отстъпва по богатство на цветове. Тук са представени обици с големи заоблени камъни и различни крепежни системи. Бижутери добре комбинируют опали с други самоцветами и минерали, създаване на необичайни фантазийные украса. Обеци с опалом и сребро, отлично се вписват независима индивидуалистке, която се стреми към изява.

И в златните и сребърни обеци с опалом използват благородни камъни, в които цветна игра, изразени най-ярко. Те придават на овална или кръгла форма кабошонов, в зависимост от първоначалната структура на суров материал. За да обеци изглеждаше по-хармонично се препоръчва да ги комбинирате с други аксесоари, включително опал ( гривни , висулки, пръстените).
Обеци с опалом

Обеци с опалом

Обеци с опалом

Обеци с опалом

Обеци с опалом

Обеци с опалом

Обеци с опалом

Обеци с опалом

Обеци с опалом