• (5-04-2015, 07:20)   
 •   0   
 •  346 
Обеци с оникс

Камък, за да ви помогнат да ръководите хора, амулет вождове и царе, един от 12 камъни от наперсника на първосвещеника Аарон, - всичко това за ониксе. Този уникален камък е отражение на силата на природата, тъй като науката все още не може да се създаде минерал подобни цветове.

Тайната на оникс е разноокрашенных слоеве, всеки от които е с различна дебелина, цвят и структура. Но най-загадъчно и често все още остава черен оникс, който сякаш привлича околната енергия и лъчи в своите черни дълбини. Може би, благодарение на това подробно собственост обеци от черен оникс са получили голямо разпространение и приемане на бижута в изкуството.

Обеци от оникс - мистерията на нощтаДанни украшения изглеждат мистериозно и едновременно малко уплашени. Те привличат общите възгледи и да содрогнуться при мисълта за силата и властта, с които е надарен да ги носителка. За обици се използват големи камъни, фасетиран в стил cabochon, франзела или фасет. Камък може да има квадратна, продълговата или кръгла форма.

Най-популярните три вида обеци, направени от различни метали:

 • Златни обици с оникс. Контраст черен оникс и наситен жълто злато очарова и пленява. Оникс могат оконтуривать в кръг златна панделка, или да се използва оригиналната лекар по дентална медицина, при която злато колкото и да излиза извън ръба на камък, обволакивая го от всички страни.

 • Сребърни обици с черен оникс. Това е по-бюджетен вариант, за разлика от първия вид обици. Тази обстановка често се извършва в самобытном етнически стил, който подчертава уникален стил на жената.

 • Обеци с диаманти и оникс. Задраскване комбинация от блестящ диамант и черен мат камък няма да оставят никого безразличен. В този случай оникс играе ролята на фон за ценни камъни, които в комбинация с оникс пламти още по-силен.


 • Обеци с оникс

  Обеци с оникс

  Обеци с оникс

  Обеци с оникс

  Обеци с оникс

  Обеци с оникс

  Обеци с оникс

  Обеци с оникс

  Обеци с оникс