• (5-04-2015, 07:29)   
 •   0   
 •  327 
Обеци с лазуритом

Вие - носителка сини очи и искате да подчертая ги изразителен цвят? В такъв случай, обеци с лазуритом ще станат най-подходящият избор. Тези бижута са не само привличат вниманието на своите наситен цвят, но и подчертават естествената красота на момичетата. Логично възниква въпросът: какво е това невероятно камък с такива полезни свойства?

Камък лазурит получи известност, благодарение на насыщенному цветните, които могат да включват синьо, лилаво, синьо и сиво на цвят. Кристали, лазурит, рядко имат хомогенен цвят. Най-често това е своеобразен забелязан фигура, който пленява със своята самобытностью и природна красота.

Обеци от лазурит - разнообразие от моделиДнес в асортимент от различни интересни модели обици, в които се използват инкрустации този необикновен камък. Най-голяма популярност се ползват обеци с големи камъни, оправленными в гнездовую закрепку. В този случай минерал се провежда в метална рамка, която сякаш е негово продължение. В този случай целият акцент отива на камък, а джантата и закопчалката служат само за определяне.

В зависимост от използвания метал всичко обеци с ярък лазуритом са разделени в две категории:

 • Обеци с лазуритом в злато. Доста рядко дует, тъй като златото е по-често използват рамки за по-скъпите камъни и минерали. Въпреки това, красотата на златни обеци с лазуритом невъзможно да се оспори. Ярко жълтия метал ефектно контрастира с камък метличина цвят за привличане на вниманието на околните.

 • Обеци с лазуритом в сребро. Този вариант е по-разпознаваеми и популярни. Студен оттенък на лазурит се подчертава надолу от квартал бял метал. От сребърни обеци с лазуритом носи прохлада и мразовит свежест. Чудесен вариант за слънчево лято!


 • Обеци с лазуритом

  Обеци с лазуритом

  Обеци с лазуритом

  Обеци с лазуритом

  Обеци с лазуритом

  Обеци с лазуритом

  Обеци с лазуритом

  Обеци с лазуритом

  Обеци с лазуритом