• (5-04-2015, 07:31)   
 •   0   
 •  1009 
Сребърни обеци с топаз

Топаз - това е невероятно красив камък, който е способен да направи всяка украса луксозен и загадъчен. В Русия на този твърд камък обърна внимание на 18-ти век, въпреки че много чуждестранни майстори са започнали да го използват много по-рано. В урал места добива му наричани "тяжеловесом", поради факта, че той е малко по-тежък много ценни камъни. Нашите бижутери поща сто години, наречен топаз "сибирско елмаз", подчертавайки по този начин изумителен блясък и красота на кристали. Освен това, топаз е толкова здрав, че те да се реже стъкло. Този имот може да се похвали не всеки минерал.

Днес в продуктова гама е представена от много продукти, най-украшение за които е този загадъчен камък. Особена красота се различават сребърни обеци с топаз. Те привличат вниманието към лицето на момичето, подчертават нейната свежест и естествена красота. Мек естествен цвят и вътрешна игра на светлината в камък предизвикват отрадные асоциация прозрачност на небето, капка роса и слънчеви лучиками. Нима може прогресивно модата да остане безучастной до такава красота?

Обеци от сребро с топаз - характеристикаСин камък в рамка от жълто/червено метал не винаги изглежда стилно и елегантно, дограма от платина силно се увеличава цената на бижута, а ето сребърни обеци със син топаз - доста демократичен решение. Любопитното е, че в Европа топаз син цвят спечелил името "сълзите на ангела", а ето инките наричали метал сребро "лунни сълзи". Оказва се, че обици от топаз в сребрист - плътни "сълзи". Въпреки това, на собствениците на тези бижута плача точно не трябва, тъй като топаз спасява от депресия, умиротворяет и успокоява. Заедно с тези предимства на украшения с топаз имат множество недостатъци, които могат да повлияят на решението поздрави придобиване на бижута. Това е:

 • бързо избледняват на ярко слънце, да губи цвета си (това се отнася особено за сините топазов);

 • камъни често фалшифицираните, вместо естествени скъпоценни камъни на подкрашенное стъкло или кварцы;

 • много естествени топаз имат дефекти вътре;

 • crystal трябва да се пазят от удари и колебания на температурата. • Наред с изброените недостатъци получавате пенливо блясък и красив син цвят.

  Възможности за дизайн обици с топаз от сребро  Такива бижута обикновено са с класически външен вид и елегантна обвивка. За обеци характеризира с прости геометрични линии, както crystal ограняют по примера на диамант. В този лаконизме и сдържаност и да е аристократично шик, който може достойно да се оцени само в истински богата природа. Обеци син топаз сребро представен в няколко от най-печелившите модели, а именно:

 • Единични камъни. За тази цел се използват големи камъни, с приятна огранку. Те са сребърни крака, при това сребро изпълнява функции на закрепване и фиксация. Ажурни елементи отиват на втори план.

 • Композиционни елементи. Много често за допълнителен декор използват много по-малки прозрачни кристали (цирконий, фианит). Такава опция дизайн изглежда по-елегантно и може да се използва в бижута за специални случаи.

 • Пусеты. Скромен и лаконичен обеци на базата на син топаз и сребро отлично се вписват в ежедневния стил, като малка пикантную нотка в образ на мачо. • Освен изброените възможности на бижутерийни бутици представени сребърни обеци с голям топаз, обзаведени в драматическом стил: тук са налице сложни претенциозните вензели, необичайни форми и концепции.
  Сребърни обеци с топаз

  Сребърни обеци с топаз

  Сребърни обеци с топаз

  Сребърни обеци с топаз

  Сребърни обеци с топаз

  Сребърни обеци с топаз

  Сребърни обеци с топаз

  Сребърни обеци с топаз

  Сребърни обеци с топаз