• (5-04-2015, 07:32)   
 •   0   
 •  613 
Златни обици с гранат

Отдавна нарът се смята за талисман на влюбените. Очевидно именно затова писател Kuprin нарекъл едно от най-романтичните и в същото време трагични произведения "от Нар гривна". Този камък е с право печели признание на бижутерите, които го използват за създаване на акцент в де и, както те се изразяват, "да се даде на продукт душата".

Сред всички бижута не може да не се подчертае златни обици с гранат. Те са един величествен вид и заредени с мощна енергия. Смята се, че тези обеци е в състояние да носят само една силна и независима жена.

Обеци от злато с нар - видовеПървоначално трябва да се определят избор на цвят камък. В природата нар се среща в различни цветове. Така, пиропу има виолетово-червен оттенък, уваровиту - емералд, андариту - черен, а альмандину червено и кафяво. Но най-популярна стана камък смарагд, който има наситен тъмно червен цвят. В слънчевата светлина на този гранат променя цвета си и прилича на тлеещ въглен. Чрез закупуване на обици с гранат в злато не трябва да разчита на искрящо сияние, като диамант или сапфир. Го светлоотразителни способности са малки, така че издава меко малко мазна блясък.

Сега помислете за външния вид на златни обици с гранат. Тук могат да се разграничат следните варианти:

 • Всеки ден. Най-често се срещат малки компактни модели, с английски замък и да се установят при ухо. Те предлагат един доста голям камък, който се намира в центъра на продукта и се провежда в златни крака. За да придадат серьгам допълнителен блясък на камък често оконтуривают диаманти или фианитами.

 • За празнуване. Тук вече от значение луксозни дълги обеци, които подобряват овал на лицето. Бижута марки предлагат дълги обеци, злато, гранат, които могат да представляват сложни композиции (няколко гранатов под формата на лоба, пеперуда или цвете), или по-лаконичен опции (3-4 камък, висящи под формата на клъстери).

 • Дуо с други камъни. Този вариант изглежда много оригинално и елегантно. Най-често бижутерите създават композиции във формата на цветя, в които ролята на бутончето изпълняват гранати, а листенце се прави на берил или смарагд. • Камък нар отлично се съчетава с жълто, червено и дори бяло злато. Червен и жълт метал подчертават топъл нюанс на камъка, а обеци от бяло злато с нар изглеждат по-висок контраст и аристократично.
  Златни обици с гранат

  Златни обици с гранат

  Златни обици с гранат

  Златни обици с гранат

  Златни обици с гранат

  Златни обици с гранат

  Златни обици с гранат

  Златни обици с гранат

  Златни обици с гранат