• (5-04-2015, 07:33)   
 •   0   
 •  497 
Необичайни обеци

Мнението за това, че най-добрите приятели на момичетата - диаманти, е трудно да го опровергае. Но скъпи необичайни обеци от злато далеч не винаги са подходящи и носят ги следва умело. Защото много млади дами предпочитат не само необичайно златен серьгам , но просто оригиналната бижута .

Необичайни обеци във всички случаи на животаРазбира се, иска да се прослави не само оригинална, но и качествена нещо. Така че защо да не вземете чифт обеци от благороден метал в нестандартни дизайн? Още повече, днес е много модерно и много известни бижута компании произвеждат цяла гама аксесоари като.

 • Необичайни обеци на всички ухото. Те се наричат каффами . Тук на всяка възраст и вид дейност ще могат да се намерят своя стил. Млади и смели бунтаркам със сигурност ще оценят малко агресивни украса с кръстове, мечове или змии. Ако ви е необходимо да се допълни необичайни обеци на всички ухо е по-смел начин, избирайте модели от злато или сребро с камъни - те са отлични украса, дори вечерен тоалет.

 • Необичайни златни обеци днес в широк асортимент ще намерите във всяка бижутериен салон. Това е и огромен пръстен или квадрати с необичайни висулки, има дори необичайни обеци карамфил под формата на колчета.

 • Необичайни обеци от сребро най-често са представени в два варианта: това стилни и оригинални идеи антични или много нежни почти ажурни орнаменти от сребро. Много популярна остава растителната тема: фини бижута във формата на скелетированных листа, водни кончета, дори паяци. Необичайни сребърни обеци в стил хай тек под формата на сложни фигури, монтажни или други части изглеждат невероятно стилно.

 • Обеци със странни форми от полимерна глина днес са на върха на популярността сред младите момичета. Тук можете да намерите или да поръчате абсолютно всеки дизайн: торти, зверове, известни лога и дори собствените си снимки.


 • Необичайни обеци

  Необичайни обеци

  Необичайни обеци

  Необичайни обеци

  Необичайни обеци

  Необичайни обеци

  Необичайни обеци

  Необичайни обеци

  Необичайни обеци