• (5-04-2015, 07:41)   
 •   0   
 •  620 
Златни обеци повдигнат

Тънки изящни орнаменти във формата на висящи обеци вериги с камъчета или малки висулки от бижута за метал са подходящи за всяка ситуация и винаги изглежда елегантно. Обеци, верижки от злато коренно се различават от всички останали модели на бижута, но това съвсем не се отрази на популярността им сред представители на нежния пол.

Какво представляват златни обеци веригата?Основната разлика протяжек - в липсата на традиционните замъка. В тях заключване замества самата верига и специална декоративна швеза. Украсата се държи на ухото лоб само за сметка на собственото си тегло.

На пръв поглед може да изглежда, че златните обеци повдигнат може коварно да падне във всеки един момент. Но в действителност това не се случва за сметка на внимателно предназначен тегло на всички компоненти, това се отнася и за камушка в основата на бижута.

Обеци повдигнат от злато - разнообразие от дизайнНай-често такива бижута избират много малки и нежни елементи. Това могат да бъдат цветя, пеперуди, просто камъчета. Златни обеци веригата повдигнат също предлагат в младежки дизайн и вместо традиционните бантиков можете да вземете за себе си малките изображения в формата на лого или символи на известни марки. Обеци, верижки от злато, имат много разнообразен дизайн както за съвсем млади модата, така и по-възрастни бизнес дами.

 • Обеци повдигнат от злато с камъни като основание изглеждат не по-зле от традиционните гвоздиков. Това е отлично решение за бизнес имидж, а понякога дори и вечерта. Като причина може да се фианиты, перли, диаманти или други камъни. Винаги можете да изберете сянката на камъка под своя облекло, цвят на очите.

 • Обеци повдигнат от бяло злато се срещат по-рядко, отколкото подобни декорации в жълт цвят, но те изглеждат не по-малко стилни. Това е един добър повод да играе на контраст и като добавка да изберете скали черно или наситено сив цвят.

 • За най-младите модата по-подходящи са златни обеци с веригата с малки висулки във формата на геометрични фигури, традиционните бантиков или цветя. Такива бижута обикновено са съвсем малки и много добри. Оригинално изглеждат бижута с изображение на знаците на зодиака, има малки посочете с букви или други елементи. • Като носят златни обеци на веригата?  Голямото предимство на този тип бижута е тяхната гъвкавост. За сметка на различни нюанси метал и камъни винаги може да намери своето решение, за обладательниц на всеки цвят на кожата и косата. А дизайнът на златни обеци протяжек с едва доловимо и не много дълга веригата позволява да ги носите момичета с всички форми на лицето.

  Има съвсем миниатюрни модели, които са предназначени за ежедневна употреба. Това обикновено са или много малки камъчета, или просто геометрични фигури. Модерен днес плитки, отворени уши и вие ще бъдете ненатрапчиво подчертават своя начин.

  Ако сте избрали по-големи и по-дълги обеци с перли, носят ги по-добре от вечерен тоалет. Задължително подкрепете обеци, пръстен или wsop гривна с перли. Класическа комбинация от перли и малки черни рокли и днес остава актуален. Ако предпочитате да се комбинират черен фон, заедно с декорации бял цвят, обърнете внимание на обеци повдигнат от бяло злато. През нощта вариант е декорация с камъни, бели и черни цветове, в допълнение в дневната тоалетните, по-добре да се предпочитат по-скромни варианти с един малък камък.

  Най-добре е да се носят тези бижута в топлото време на годината, когато врата се отвори и косата силно се качват. Много добре изглеждат тези декорации в съчетание със стил на рамо, високи опашки, скрученными с кок.
  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат