Всичко от света на
модата
» » Златни обеци повдигнат

Златни обеци повдигнат

5-04-2015, 07:41
1850
0
Златни обеци повдигнат

Тънки изящни орнаменти във формата на висящи обеци вериги с камъчета или малки висулки от бижута за метал са подходящи за всяка ситуация и винаги изглежда елегантно. Обеци, верижки от злато коренно се различават от всички останали модели на бижута, но това съвсем не се отрази на популярността им сред представители на нежния пол.

Какво представляват златни обеци веригата?Основната разлика протяжек - в липсата на традиционните замъка. В тях заключване замества самата верига и специална декоративна швеза. Украсата се държи на ухото лоб само за сметка на собственото си тегло.

На пръв поглед може да изглежда, че златните обеци повдигнат може коварно да падне във всеки един момент. Но в действителност това не се случва за сметка на внимателно предназначен тегло на всички компоненти, това се отнася и за камушка в основата на бижута.

Обеци повдигнат от злато - разнообразие от дизайнНай-често такива бижута избират много малки и нежни елементи. Това могат да бъдат цветя, пеперуди, просто камъчета. Златни обеци веригата повдигнат също предлагат в младежки дизайн и вместо традиционните бантиков можете да вземете за себе си малките изображения в формата на лого или символи на известни марки. Обеци, верижки от злато, имат много разнообразен дизайн както за съвсем млади модата, така и по-възрастни бизнес дами.

 • Обеци повдигнат от злато с камъни като основание изглеждат не по-зле от традиционните гвоздиков. Това е отлично решение за бизнес имидж, а понякога дори и вечерта. Като причина може да се фианиты, перли, диаманти или други камъни. Винаги можете да изберете сянката на камъка под своя облекло, цвят на очите.

 • Обеци повдигнат от бяло злато се срещат по-рядко, отколкото подобни декорации в жълт цвят, но те изглеждат не по-малко стилни. Това е един добър повод да играе на контраст и като добавка да изберете скали черно или наситено сив цвят.

 • За най-младите модата по-подходящи са златни обеци с веригата с малки висулки във формата на геометрични фигури, традиционните бантиков или цветя. Такива бижута обикновено са съвсем малки и много добри. Оригинално изглеждат бижута с изображение на знаците на зодиака, има малки посочете с букви или други елементи. • Като носят златни обеци на веригата?  Голямото предимство на този тип бижута е тяхната гъвкавост. За сметка на различни нюанси метал и камъни винаги може да намери своето решение, за обладательниц на всеки цвят на кожата и косата. А дизайнът на златни обеци протяжек с едва доловимо и не много дълга веригата позволява да ги носите момичета с всички форми на лицето.

  Има съвсем миниатюрни модели, които са предназначени за ежедневна употреба. Това обикновено са или много малки камъчета, или просто геометрични фигури. Модерен днес плитки, отворени уши и вие ще бъдете ненатрапчиво подчертават своя начин.

  Ако сте избрали по-големи и по-дълги обеци с перли, носят ги по-добре от вечерен тоалет. Задължително подкрепете обеци, пръстен или wsop гривна с перли. Класическа комбинация от перли и малки черни рокли и днес остава актуален. Ако предпочитате да се комбинират черен фон, заедно с декорации бял цвят, обърнете внимание на обеци повдигнат от бяло злато. През нощта вариант е декорация с камъни, бели и черни цветове, в допълнение в дневната тоалетните, по-добре да се предпочитат по-скромни варианти с един малък камък.

  Най-добре е да се носят тези бижута в топлото време на годината, когато врата се отвори и косата силно се качват. Много добре изглеждат тези декорации в съчетание със стил на рамо, високи опашки, скрученными с кок.
  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат

  Златни обеци повдигнат
  Интересен по темата
  Фенечки от дантели
  Фенечки от дантели
  Фенечка от дантела - това е оригиналната младежки аксесоар, който е напълно възможно да се създаде от себе си. Как да се направи, с какво и как да
  Обеци с хризолитом
  Обеци с хризолитом
  Камък аквамарин е много красив зеленикаво-маслинено зелено. Поради топъл оттенък скъпоценност е най-добре изглежда в рамка от злато, макар и в
  Обеци с аметистом от злато
  Обеци с аметистом от злато
  Аметист - той е много красив скъпоценен камък, притежаващ палитра нюанси от тъмно-лилав до светло-сини. Тъй като цветът му е студено, най-добре е той
  Златни обеци висюльки
  Златни обеци висюльки
  Дълги обеци-висюльки от злато изглеждат много елегантно и привлекателно. Те могат да бъдат с камъни, във фолклорен стил барок, от бяло, розово или
  Обеци веригата
  Обеци веригата
  Жените отдавна са свикнали с факта, че веригата е предназначена за носене на врата и обеци - за лобове на ушите. Но обици веригата напълно да
  Обеци повдигнат
  Обеци повдигнат
  Обеци - повдигнат много удобни за употреба, те са подходящи както за всекидневна употреба, така и за празник, и че е важно, те визуално удължават
  Златни обеци топки
  Златни обеци топки
  Златни обеци топки от година на година стават все по-популярни. Те добре са подходящи за бизнес стила, както и подчертават красотата вечерна рокля.
  Веригата от сребро
  Веригата от сребро
  Веригата от сребро са много търсени, и сред жените, и сред мъжете. Свойства на метала позволяват носенето на веригата с различни камъни до гривни и
  Обеци с рубин от злато
  Обеци с рубин от злато
  Рубин се счита за камък на влюбените, талисман на любов и вярност. Така че накити с рубин имат голямо значение за много представители на нежния пол.