• (5-04-2015, 07:41)   
  •   0   
  •  260 
Фенечки от дантели

Фенечка от дантела - това е един лесен и достъпен начин да покажат тяхното въображение и заедно с това допълват колекция от бижута.

Фенечка стана популярна благодарение на движението на хипитата - хора със свободни възгледи. В тяхната субкултура фенечки са изключително популярни - хората обменят ги в знак на приятелство и памет един за друг. Днес фенечки загубили такова дълбоко значение, и са на стойност не повече от гривна.

Фенечки правят от лентата , мъниста, цвят на кожата и дори връзки.

Как да фенечки от въжета?За създаването на такава фенечки ще трябва или един шнур, или на няколко. Фенечка може да се състои от един дантела, ако я подпре и украсяват с мъниста.

Ремък - това е удобен материал за фенечек, защото чрез тях лесно тъкат модел. Каква ще бъде вашата фенечка - решаване на себе си, но обърнете специално внимание на цветовете. Ако желаете контрастни фенечку, след това вземете три цветни контрастни дантела (за предпочитане с памучна кърпа), завържете ги на възел и сплетите на плитка.

Ако искате одноцветную фенечку, тогава вземете ремък за фенечек и мъниста към него в цвят. Обувките не трябва да бъдат широки, защото тогава нанизани мъниста ще бъде трудно.

Широк ремък позволяват да се създаде широка фенечку с големите модели, а фините шнурове на по-добро използване на сложни модели - тогава имате красива деликатен гривна.

Интересно е също така комбинация от връзки с кожени ивици или ленти. Такива фенечки дори може да не тъкат, а просто закрепете в гривна, ги нанизани преди това големи мъниста.

С какво и как да носят фенечки от връзки?Днес, както и преди, може да се носи не една, а няколко фенечек. Богато украшенное китката днес е на мода и затова може да не се замисляме обличане фенечки, които дори не се съчетават по цвят.

В облеклото придържайте се към спортен, хипи или кэжуал стил, ако нямаш фенечки. Сандали, кецове, дънки, тениска, дълъг цветастое рокля - всичко това е съвместимо с фенечками.
Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели