Всичко от света на
модата

Фенечки от дантели

5-04-2015, 07:41
908
0
Фенечки от дантели

Фенечка от дантела - това е един лесен и достъпен начин да покажат тяхното въображение и заедно с това допълват колекция от бижута.

Фенечка стана популярна благодарение на движението на хипитата - хора със свободни възгледи. В тяхната субкултура фенечки са изключително популярни - хората обменят ги в знак на приятелство и памет един за друг. Днес фенечки загубили такова дълбоко значение, и са на стойност не повече от гривна.

Фенечки правят от лентата , мъниста, цвят на кожата и дори връзки.

Как да фенечки от въжета?За създаването на такава фенечки ще трябва или един шнур, или на няколко. Фенечка може да се състои от един дантела, ако я подпре и украсяват с мъниста.

Ремък - това е удобен материал за фенечек, защото чрез тях лесно тъкат модел. Каква ще бъде вашата фенечка - решаване на себе си, но обърнете специално внимание на цветовете. Ако желаете контрастни фенечку, след това вземете три цветни контрастни дантела (за предпочитане с памучна кърпа), завържете ги на възел и сплетите на плитка.

Ако искате одноцветную фенечку, тогава вземете ремък за фенечек и мъниста към него в цвят. Обувките не трябва да бъдат широки, защото тогава нанизани мъниста ще бъде трудно.

Широк ремък позволяват да се създаде широка фенечку с големите модели, а фините шнурове на по-добро използване на сложни модели - тогава имате красива деликатен гривна.

Интересно е също така комбинация от връзки с кожени ивици или ленти. Такива фенечки дори може да не тъкат, а просто закрепете в гривна, ги нанизани преди това големи мъниста.

С какво и как да носят фенечки от връзки?Днес, както и преди, може да се носи не една, а няколко фенечек. Богато украшенное китката днес е на мода и затова може да не се замисляме обличане фенечки, които дори не се съчетават по цвят.

В облеклото придържайте се към спортен, хипи или кэжуал стил, ако нямаш фенечки. Сандали, кецове, дънки, тениска, дълъг цветастое рокля - всичко това е съвместимо с фенечками.
Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели

Фенечки от дантели
Интересен по темата
Обеци от мъниста
Обеци от мъниста
Обеци от мъниста оригинални, стилни жилища, са много популярни сред младите хора и да ги направите и с ръце. Какви предимства имат тези накити и
Обици с розов кварц
Обици с розов кварц
Розов кварц - това е евтин, но атрактивен камък студен оттенък. Често съчетават в обеци със сребро, въпреки че се срещат и оригинални златни модели.
Фенечки с имена
Фенечки с имена
Много оригинално и хубаво, ако името на лицето е изписана на аксессуаре, който той носи. Фенечку със собственото си име лесно тъкани и собственоръчно
Фенечки от мъниста
Фенечки от мъниста
Фенечки от мъниста, изглеждат много по-елегантен и по-ярка своите филтър "колеги", така че можете да ги използвате, за партита и други младежки
Какво е фенечка?
Какво е фенечка?
Фенечки - това е модерно младежко бижу под формата на гривна от мъниста, конци или панделки. Какво те идват и какво означават цветовете на фенечке?
Бижута от мъниста
Бижута от мъниста
Бижута от мъниста е в състояние да се превърне в стилен завършек на съвременния женски образ. Изпълнена, както обикновено, на ръка и в един
Хипи стил
Хипи стил
Ярки щампи, естествени материали, етнически мотиви - всичко това хипи стил. Той се появява през 70-те години на ХХ век, като протест срещу войната и