Всичко от света на
модата

Обеци от мъниста

5-04-2015, 07:42
1042
0
Обеци от мъниста

Какви са вашите изисквания към бижутата? Те трябва на първо място де, а след това - да демонстрира състоянието си или оригиналност? Отговорите утвърдително на втория вариант на въпроса, вие, със сигурност, ще дойде един ден до това, че обици, изтъкани от ръцете на мъниста или ръце талантлив майстор - това е не само добре, а дори и дава редица предимства:

 • първо, безспорен плюс обеци от мъниста - това е тяхната ниска цена;

 • на второ място, обеци от мъниста винаги е оригинално;

 • на трето място, обеци от мъниста белите дробове, за разлика от металните, а това означава, меката част на ухото е дълго ще остане привлекателна;

 • на четвърто място, обеци от мъниста позволяват да се създаде уникален образ, пълен душевност и някаква автентичност, които оправомощават стил смисъл и дълбочина. • По този начин, обеци, бродирани с мъниста, има много предимства пред метални, и това е възможно причина за тяхната популярност.

  Избираме обеци от мъниста  Обеци от мъниста - това е украса, и следователно, те трябва да вземете адекватно на ситуацията и заедно.

  Дълги обици от мъниста

  Вечерни обеци от мъниста богато украсени с камъни и мъниста. Те могат да бъдат удължени или просто обемни. Често една вечер се считат за обеци, които са на свободен край, и мъниста бижута не са изключение.

  Бране към роклята обеци, не забравяйте за комбинация на стил и цвят.

  Прости обеци от мъниста за всеки ден

  Обеци от мъниста и мъниста могат да станат добри другари за ежедневното облекло. Ако предпочитате оригиналност, спри избор на резюме на проекта, а ако обичате забавни gizmos, пазаруване или сплетите обеци във форма на насекомо (например, обеци пеперуди от мъниста ви позволи да демонстрирате интересни комбинации на цветове) или плодове.
  Обеци за всеки ден трябва да бъде многофункционално, и затова спри избор на неутрални цветове - черно или бяло.

  Обеци звезди от мъниста

  Звездата е известна фигура-символ, който може да има различни значения и отговарят различни категории. Например, дами, които предпочитат морски стил през лятото на дрехи, да спре избор на морски звезди - синьо или с пясъчен цвят.

  Ако обичате държавни символи, тогава на червената звезда или модел на флага на всяка страна, ще стане интересно допълнение в стил.

  Но звезда може да бъде абстрактно - еднакво, и това е най-универсалният вариант.

  Обеци от мъниста сърца

  Романтична тема, толкова актуална за младите дами, често е въплътена във формата на сърца и надписи на английски "Love". Ако искате да внесете в своя стил усещане за романтика, тези обеци определено ще помогнат това да се направи дискретна и оригинално.

  Червени сърца - това е явно признание за топли чувства. И ако не сте готови за такава прямота, а след това изберете студени или неутрални нюанси сърца - сини, черни, бели или лавандулови.

  Обеци от мъниста мъниста

  Кръгли обици от мъниста са гъвкави - те могат да се обърнат и към вечернему, и към ежедневното заедно. Обеци топки нямат остри ъгли, и така правят в образа на мекота, като казва на другите, че ги носителка на - мека природа, избегающая "остри ъгли", дори и в тази истинския смисъл на думата.

  Етнически обеци от мъниста

  Етнически обеци автентичен, и така те са напълно подходящи за рокля с национални мотиви. Важно е да култура, към която се отнася с мотив, обеци, совпадала с дрехи. Много етнически елементи от различни култури свободно се съчетават помежду си (например - индийски и китайски).

  Обеци четката от мъниста

  Обеци с ресни от мъниста - това е не само възможен за една вечер, но и кралят вариант. Висящи обеци от мъниста в такова време изглеждат масивни и веднага хващат окото. Не забравяйте за това, че по серьгам нужда от подходяща прическа с подбрани коса.
  Обеци от мъниста

  Обеци от мъниста

  Обеци от мъниста

  Обеци от мъниста

  Обеци от мъниста

  Обеци от мъниста

  Обеци от мъниста

  Обеци от мъниста

  Обеци от мъниста
  Интересен по темата
  Гривна от мъниста
  Гривна от мъниста
  Гривна от мъниста изглежда много оригинално и винаги привлича вниманието. Освен, че това е украса, в най-различни форми е представена от известните
  Сребърни обици с изумруд
  Сребърни обици с изумруд
  Комбинация от сребро със зелен камък с много оригинално и необичайно. С какво се носят обеци с това самоцветом в сребро, и как да изберете подходяща
  Фенечки от дантели
  Фенечки от дантели
  Фенечка от дантела - това е оригиналната младежки аксесоар, който е напълно възможно да се създаде от себе си. Как да се направи, с какво и как да
  Широки гривни от мъниста
  Широки гривни от мъниста
  Широки гривни от мъниста - това е много популярен аксесоар, особено сред младите момичета. При тази техника на плетене може да бъде различна и
  Обеци веригата
  Обеци веригата
  Жените отдавна са свикнали с факта, че веригата е предназначена за носене на врата и обеци - за лобове на ушите. Но обици веригата напълно да
  Златни обеци топки
  Златни обеци топки
  Златни обеци топки от година на година стават все по-популярни. Те добре са подходящи за бизнес стила, както и подчертават красотата вечерна рокля.
  Гръцката превръзка
  Гръцката превръзка
  Превръзка в гръцки стил е основен аксесоар в прическа по мотиви от античността. Каква е тази превръзка и как може да се използва? За това по-долу.
  Дълги обеци
  Дълги обеци
  Съществува мнение, че дългите обици са подходящи само за онези момичета, които са идеални черти на лицето. Всъщност това, разбира се, съвсем не е
  Обеци-пусеты Dior
  Обеци-пусеты Dior
  Обеци-пусеты от известната модна къща Диор - това е достойно за попълване на своята кутия за бижута с декорации. Лаконичен и в същото време