• (5-04-2015, 07:42)   
  •   0   
  •  615 
Сребърни обици с изумруд

Обеци от сребро с изумруд - интересна комбинация, защото в теорията на цветовете е известно, че златният метал идеално се съчетава със зелен. Сребро е студен оттенък, а изумрудът - наситено зелен камък, и какъв ефект поражда това е комбинация, ще разберете в тази статия.

Символиката на смарагд

Ако информацията за това, че среброто традиционно се е смятало защитник от различни болести, известни на много, а темата смарагд остава малка тайна за повечето жени.

Изумруд - това е трудна камък, който от древни времена е смятан за талисман. Зеленият цвят в природата заема важна роля - с него се свързва природата и живота, и така че този камък е много обичан в древността.

Смарагд жреците използвали като талисман, се вярва, че "мараката" (точно така е наречен този камък в древността) носи защита и щастие. Преди говорихме, че трябва да погледнем на изумруд сутрин - и ден ще бъде лесно, но ние, сте избягали от традиции, вече не придават значение на много по традициите.

Съществува суеверие, че емералд се разпада на парчета при съпружеска измяна, и това говори за това, че камъкът наделяли по-дълбок смисъл и по-високи стойности - вярност, на четенето на брачните окови.

В някои страни смятат, че ако се сложи под езика изумруд, той наделит човек, дар на пророчеството.

По този начин, сребро и смарагд - интересен не само стилово дует, но и символично.

С какво се носят обици с изумруд в сребро?Тъй като изумруд е наситено зелен, а след това в дрехи трябва да присъстват зелени елементи, ако се придържаме към класическите правила стилистика. Но днес това се прави не всичко, и затова тази подробност не е задължително.

За повишаване на яркостта на смарагд в обеци, носете жълто или златисто неща.

Модели обеци от сребро с изумрудОбици с изумруд от сребро малко по-различен, по своята форма от другите камъни, с единствено изключение - колкото повече изумруд, толкова обеци изглеждат по-интересна, и затова повечето модели са инкрустирани големи изумруди.

Обици с изумруд в сребро често се създават във формата на капчици, увенчанными абстрактни swirls от метал или други камъни.

Също така често се срещат модели карамфили, които са идеални за всеки ден.

Смарагд обеци - идеален вариант за вечерта, ако те са динамични и объемны. Emerald в комбинация с черни и бели камъни, създава странна и мистериозна мистична атмосфера. Ако искате да пресъздаде ретро стил 20-те години, след това се обърнете към сребро серьгам с изумруд и сложете си към нея дълго пряко черна рокля.
Сребърни обици с изумруд

Сребърни обици с изумруд

Сребърни обици с изумруд

Сребърни обици с изумруд

Сребърни обици с изумруд

Сребърни обици с изумруд

Сребърни обици с изумруд

Сребърни обици с изумруд

Сребърни обици с изумруд