• (5-04-2015, 07:55)   
  •   0   
  •  161 
Пусеты със сапфир

Пусеты в популярно наричани "шипове", заради приликите форми. Пусеты - една от най-популярните модели, защото те са универсални и практични: тези обеци, подходящи за всеки стил на дрехи и събитието, както и удобни в чорап - те не оттягивают на меката част на ухото, поради ниско тегло и не се придържат към трети страни продукти.

Обеци пусеты със сапфири - това е избор на контраста, при което, независимо от какъв материал е използван за създаване на бижута.

Интересни факти за сапфире

Сапфир с латинския език се превежда като "син", което съответства на неговия разцвет. Интересно е, че в средновековна Русия, сапфири и рубини е било отнесено до една категория и е наречен "яхонтами". Тези камъни са много ценени не само поради факта, че те са много твърди, но и защото имат наситени цветове.

В символизме сапфир се асоциира с вярност, целомъдрие и скромност. Смята се, че всеки, който носи сапфир, придобива яснота на мисълта.

Избираме пуссеты със сапфирЗа да изберете пусеты със сапфир, нека да обърнем внимание на материал и инкрустацию.

Комбинация от камъни

Пусеты често създават със сапфири и диаманти, защото е в бял и син цвят създават свеж, кристално комбинация, което е изгодно подчертава външния си вид.
Ако обичате женственост, стил, тогава моля, обърнете внимание на комбинацията от бели или розови перли със сапфир.

Метал

Сребърни пусеты със сапфир - нередкое комбинация, защото нюанси на метал и камък и добре са в хармония помежду си. Единственият недостатък на този на продукта - това е "изненади" сребро под формата на периодични потъмняване, което се решава с помощта на специални почистващи средства.
Подобно на сребро, бяло злато и е студен цвят с единственото предимство е, че то не потъмнява.

Златни пусеты със сапфир с оранжев или жълт оттенък изглеждат висок контраст и дръзко, и най - важното-бодро, в края на краищата, синьо и жълто на цвят и приличат много на ясно синьо небе и ярко жълто слънце.
Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир
loading...