• (5-04-2015, 07:55)   
  •   0   
  •  233 
Пусеты със сапфир

Пусеты в популярно наричани "шипове", заради приликите форми. Пусеты - една от най-популярните модели, защото те са универсални и практични: тези обеци, подходящи за всеки стил на дрехи и събитието, както и удобни в чорап - те не оттягивают на меката част на ухото, поради ниско тегло и не се придържат към трети страни продукти.

Обеци пусеты със сапфири - това е избор на контраста, при което, независимо от какъв материал е използван за създаване на бижута.

Интересни факти за сапфире

Сапфир с латинския език се превежда като "син", което съответства на неговия разцвет. Интересно е, че в средновековна Русия, сапфири и рубини е било отнесено до една категория и е наречен "яхонтами". Тези камъни са много ценени не само поради факта, че те са много твърди, но и защото имат наситени цветове.

В символизме сапфир се асоциира с вярност, целомъдрие и скромност. Смята се, че всеки, който носи сапфир, придобива яснота на мисълта.

Избираме пуссеты със сапфирЗа да изберете пусеты със сапфир, нека да обърнем внимание на материал и инкрустацию.

Комбинация от камъни

Пусеты често създават със сапфири и диаманти, защото е в бял и син цвят създават свеж, кристално комбинация, което е изгодно подчертава външния си вид.
Ако обичате женственост, стил, тогава моля, обърнете внимание на комбинацията от бели или розови перли със сапфир.

Метал

Сребърни пусеты със сапфир - нередкое комбинация, защото нюанси на метал и камък и добре са в хармония помежду си. Единственият недостатък на този на продукта - това е "изненади" сребро под формата на периодични потъмняване, което се решава с помощта на специални почистващи средства.
Подобно на сребро, бяло злато и е студен цвят с единственото предимство е, че то не потъмнява.

Златни пусеты със сапфир с оранжев или жълт оттенък изглеждат висок контраст и дръзко, и най - важното-бодро, в края на краищата, синьо и жълто на цвят и приличат много на ясно синьо небе и ярко жълто слънце.
Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир

Пусеты със сапфир