• (5-04-2015, 07:56)   
  •   0   
  •  1885 
Златни обеци, пръстени

Има обеци , които, въпреки ювелирную модата, е винаги актуална - това е добре познат на карамфил и пръстени.

Материал златни обеци пръстениОбеци пръстени от злато може да бъде наситен жълт цвят, с оранжев оттенък (това се нарича "червено злато"), както и да бъдат бели.

Златни обеци пръстени от червено злато често се срещнаха в Русия. Такова злато съдържа сплав от мед, и колкото по-високо си съдържание, така насыщеннее цвят. Тези обеци са идеални момичета с контрастиращи на "зимни" добър външен вид - ярък брюнеткам с бели картофи или тъмна, със оттенък на кожата.

Обеци, пръстен от бяло злато - класически вариант блондинки. Бяло злато изглежда нежна и елегантна, и тя не може да бъде по-добре хармонира с нежна външен вид белокурых дама. Също обеци, пръстен от бяло злато са подходящи момичета, външен вид които на теория цветотипов отговаря на "мухата" - това е млада дама с бледо русыми коса, бяла кожа и светли очи, но задължително - със студен оттенък на цвета на очите, кожата и косата.
Бяло злато е подходящ далеч не всички блондинки - само на тези, които са обагрени в косата в пепеляв оттенък.

Обеци халки от жълто злато идеални рыжеволосым дамите, както и блондинки с по-топъл оттенък на косата. Това е обяснението е просто - жълтия метал е топъл оттенък, но той не е толкова ярък и наситен, като червено злато. Затова жълто злато, не е подходящ контрастни цветотипам, и задължително сочетаемости тук действа съответствие нюанси по отношение на "топло-студено". Цветотипы "пролет" и "есен" се характеризират с по-топъл оттенък на кожата и косата.

Дизайн на златни обеци пръстениСега се пристъпи към избора на дизайн - един от най-важните параметри при избора на обеци.
Една от най-популярните варианти на обици пръстена са златни обеци полухалки. Те са идеални за всеки ден, и няма такава форма на лицето, която би те не дойдоха. Тази форма на обеци позволява да реализират оригинален дизайн с участието на камъни, за които ще говорим по-нататък.

Малки обеци златни пръстени са идеални за жените с хубави черти на лицето - тънки устни, малки очи и с овална или кръгла форма на лицето. Това се дължи на факта, че обеци, пръстени привличат към себе си внимание, и да обеци не са станали обект на внимание повече, отколкото черти на лицето, то трябва да се прояви сдържаност в избора им.

Големи златни обеци пръстени са подходящи момичета с квадратна или правоъгълна, както и триъгълна и диамант форма на лица, които имат изразителни и обемни характеристики. В този случай пропорционално ще се слее.

Още един параметър, който може да изкуши към избора, голям или малък диаметър обици халки - това е тяхната цел - за какъв случай те ще трябва да сложа? Ако са необходими обеци пръстени на всеки ден, а след това изберете малки или средни. А ако вие, които са начин за парти, не се колебайте, изберете големи пръстени.

Ако вие сте далеч от класическия стил, и изберете оригиналност, златни обеци, пръстен с пеперуди са създадени за вас. Тези пръстени са малко, но выразительное украса - пеперуда окачване, която свободно се движи по дъга и прави обеци с още по-динамични.

С камъни или без?

Златни обеци, пръстени конго обикновено не са камъни, но някои модели все пак, инкрустирани с камъни.

Златни обеци, пръстени с камъни като цяло или по-дебели, отколкото класическите обици, пръстени, или пък представляват полухалки.

Златни обеци с фианитами пръстени - популярният вариант поради ниска цена и разнообразие. Можете да изберете и цвят камъни, и тяхната форма, защото фианиты - няма диаманти, и могат да имат разнообразна форма, цвят и размер.

Златни обеци халки с диаманти е луксозен класически вариант, който изглежда хармонично във формат малки или средни обеци пръстена.
Златни обеци, пръстени

Златни обеци, пръстени

Златни обеци, пръстени

Златни обеци, пръстени

Златни обеци, пръстени

Златни обеци, пръстени

Златни обеци, пръстени

Златни обеци, пръстени

Златни обеци, пръстени