• (5-04-2015, 07:56)   
 •   0   
 •  595 
Гривна от мъниста

Бижута - това е важна част от модерния начин. С нейна помощ могат да допълнят своето облекло или да използвате като акцент, който привлича вниманието към определена част на тялото. Отделна ниша сред женските накити заемат гривни. Те украсяват китката на момичето, като се подчертава красотата и крехкостта на женска ръка.

Има много разновидности на гривни, но най-лесния и оригинален по изпълнение на е гривна от мъниста. При наличие на инструменти и материали гривна е лесно да се изпълняват самостоятелно, с този начин на собствената си креативност и оригиналност. Така че, за да изпълни гривни от мъниста и мъниста човек трябва да бъде обучен определено схема на плетене на мъниста, след което за изпълнението на изделия потратится само 3-4 дни. Това се отнася и за гривната е от дантела и мъниста и гривни от мъниста с ластик. При производството на бижута имате уникалната възможност да изберете вида на камъка (дървени, стъклени, кристални, пластмасови) и материал, плетене (риболов линия, ресни, специални вериги).

Видове гривни от мънистаВ зависимост от вида плетене и използвания материал, могат да се разграничат няколко основни разновидности на гривни:

 • Гривна с ресни мъниста. Този аксесоар е направен по техника на известните гривни Шамбала . За нетиране се използват вощеный кабел и декоративни мъниста. В плетении се използва специален вид възел, който се нарича "Кобра". Всеки кристал като "притиска" конци, след което се превръща в добре фиксиран.
 • Гривна от мъниста

  Гривна от мъниста

  Гривна от мъниста


 • Гривни от естествени дървени мъниста. Отлично ще се побере в свободен стил хипи. Благодарение на натуральному произход мъниста аксесоар сякаш загатва за неговото единство с природата и околния свят. Гривна може да се извършва по техника на ресни или да имат свободен стил. Дърво често комбинируют с кожата и конци светли нюанси.
 • Гривна от мъниста

  Гривна от мъниста

  Гривна от мъниста


 • Гривна от мъниста и веригата. Много елегантен аксесоар, който е подходящ за младежки партита. Комбинация от светли мъниста и контрастни жълти вериги създава ефект на блясък, благодарение на което аксесоар е невъзможно да не забележите.
 • Гривна от мъниста

  Гривна от мъниста

  Гривна от мъниста


 • Гривни от кристални мъниста. За тези аксесоари се използват преработени кристалите на планинския кристал, с характерни остри ръбове. Такива гривни могат да се извършват на базата на дъвка, тел или конец.
 • Гривна от мъниста

  Гривна от мъниста

  Гривна от мъниста
  Днес гривна с мъниста стана главната особеност не само сръчни мастериц, но и някои фирми за производство на бижута. Този аксесоар има ли такива марки като Pandora, Tresor Paris, Nialaya и Shamballa кралските бижута.