• (5-04-2015, 08:02)   
 •   0   
 •  950 
Златни дълги обеци

Дълги обици от злато са в състояние да допълнят облеклото на Пепеляшка. Те се "правят" на позата, "повдигнете главата, те умопомрачительно изглеждат с високи прически, а ехото всеки движение, изненадват своя чар.

Дълги обици от злато: разнообразие от формиПреди всичко, по-дълги модели на тези орнаменти са разделени на две основни групи:

 • единични

 • събрани. • Единични са съставени от един детайл, събрани, съответно, от няколко, включително тези компоненти могат да бъдат с различна дължина, размер, промяна. Такава информация често са разноуровнево, например каскада. Златни дълги висящи обеци може да има в своята основа верига или пръстен, които притежават една или друга фигура.

  Златни-дълги обеци закупени до вечернему роклята, те са особено ефектно изглеждат с отворени нарядами. Момичета с дълга красива гърло се препоръчва да се облича ги колкото се може по-често, за да подчертае своето изящество.

  Дълги златни обици с камъни  С камъни цилиндрична форма украшения изглеждат по-богати, прекрасни, утонченнее. Необичайно вариант за специален случай могат да станат дълги обици от бяло злато с рубин или изумруд. Разбира се, колкото повече един продукт, толкова по-висока цена, така че висящите изделия не всички могат да си позволят заради цената. Обаче, като дори едни такива обици, вие винаги ще изглежда изискано и възвишено. Тези, които притиснат в медиите, може да се препоръча на дълги златни обици с перли - този камък не е толкова пътища, колкото и много от неговите братовчеди.

  А любительницам шик, със сигурност ще се хареса на златни дълги обеци с диаманти - тази обстановка ще ви накара да се почувствате уверени и неподражаемо.
  В допълнение, този аксесоар се предлага с кристали, че ще оценят "стилни този свят", които следят за тенденции, мода момичета.
  Златни дълги обеци

  Златни дълги обеци

  Златни дълги обеци

  Златни дълги обеци

  Златни дълги обеци

  Златни дълги обеци

  Златни дълги обеци

  Златни дълги обеци

  Златни дълги обеци