• (5-04-2015, 08:05)   
 •   0   
 •  285 
Фенечки с шарени

Фенечки са присъщи на младежката мода и младежката култура, тя носи неформален характер, и, разбира се, са способни да допълват и да се разнообразите вашия начин. Те тагове заедно не само от мъниста, но и от конци, а начина на плетене има толкова много, че мастерице подчиняват на почти всеки модел.

Мотиви за фенечек

Фигура, която ще де си гривна, зависи само от вашата фантазия. Достатъчно, за да знаят няколко начина низания, за да направи елементи, ромбове, кръгове, се редуват цветовете. С помощта на мозайка техника могат да се създават по-сложни модели, например, красиви фенечки със сърца.

Тези орнаменти могат да се плете с имена, с изображения на анимационни герои, с логото на любимите фирми и производители.

Фигура на фенечке ще бъде по-лесно да се възпроизведе, ако първо да изготви схема на лист хартия или да се възползват от вече готова.

Фенечки с модели от мулинеЛятна рокля , джинсово-футболочный облекло можете да украсите фенечкой от нишки с цифри. Култура, плетене ниточных гривни с произход от хипита, но днес ги произвеждат за себе си и за подарък, дори и тези хора, които нямат нищо общо с тази субкультурой. Просто фенечки от мулине с шарени ги отличават от тълпата, да се подобри настроението, настройват в положителен. За това, за да създадат уникално бижу е необходимо само няколко неща:

 • жени;

 • ножици;

 • мулине. • Тези семпли "оръжия" ще има във всеки дом и ще ви помогнат да се чувствате като истинска Марьей Искусницей, а с овладяването на основните принципи на плетене, можете да не се мисли за подаръци на приятелките си - те винаги ще са в тенденция, благодарение на златните ръце.

  Фенечки с шарките са най-подходящи за младите момичета, но, разбира се, те ще се отнесат по време на края възраст, например, по време на почивка. Съвсем не съвпада с този аксесоар с бизнес и вечерни дрехи.
  Фенечки с шарени

  Фенечки с шарени

  Фенечки с шарени

  Фенечки с шарени

  Фенечки с шарени

  Фенечки с шарени

  Фенечки с шарени

  Фенечки с шарени

  Фенечки с шарени