• (5-04-2015, 08:06)   
 •   0   
 •  607 
Обици сребро с перли

Перли - това е издревна популярен е минерал, който дават определени лечебни свойства. Така че много момичета избират накити от този минерал е хубаво да се чувстват не само красива, но и защитена от болести и негативни.

Сребърни обеци с перли: прекрасен повод да стане по-младиВ Китай перлите смятат еликсир на младостта, дълголетие, неувяхващата женска красота. Наистина, този камък е подходящ представители на нежния пол абсолютно всяка възраст. А на сребро само приумножает неговата красота, не дава да се изгуби, да му блясък от форма парадират.

Обеци от сребро с перли идеално ще допълнят булчински дрехи. Те подчертават, нежност, изящество на булката, добре ще се комбинира с бяла сватба рокля . Освен това, букет могат да украсят перли.

Сребърни обици с черни перли, със сигурност ще харесат на жените на средна възраст: те подчертават, статус и пълна възраст нотки на стил и изтънченост. Между другото, тъмен перли ще бъде страхотно изглежда с нощни нарядами - дълги рокли, замысловатыми прически.

До серьгам от перли със сребро лесно да вземете пръстен, колие, окачване, гривна, - важното е да не променяте стил и да обърнат внимание на цвета на камък, който може да варира в зависимост от региона, където расте перла.

За кого са подходящи обици от седеф в сребро?Кой ще бъде просто е неустоим в тези обеци?

 • Ние често избираме за себе си де, водени от общ стил на облекло. Тъй като този камък се ражда с вода, а след това най-подходящо за летния начин - морския, плажен стил. Освен това, перлен блясък минерал изысканен и элегантен, а така ще се впишат както в ежедневието, така и в вечерния образ на жените от всички възрасти.

 • Обеци от перли сребро добре ще изглежда като на блондинках, така и на брюнетках, ако ги tsvetotip отговаря на Зимата или Лятото. • Сребърни обеци с перли може да стане чудесен подарък - избраннице, майка, приятелка и дори колега. Тази обстановка няма да струва прекалено скъпо, ако това, разбира се, не изключителен продукт, сътворено от най-добрите световни бижутери. Между другото, не е бюджетен вариант, не много уступающим по своята красота, могат да станат сребърни обеци с изкуствени перли.

  Обеци с перли в сребро - това е винаги на мода, вярно, богато и ярко. Добавете ги в своята кутия за бижута и много съоръжения блясък по нов начин, а причините, за да ги "выгулять" ще станат по-големи.
  Обици сребро с перли

  Обици сребро с перли

  Обици сребро с перли

  Обици сребро с перли

  Обици сребро с перли

  Обици сребро с перли

  Обици сребро с перли

  Обици сребро с перли

  Обици сребро с перли
  Заедно с"Обици сребро с перли" също четат: