• (5-04-2015, 08:06)   
 •   0   
 •  1907 
Златни обеци с кехлибар

Мода на златни обеци с кехлибарен се връща. Това украса лесно вписалось в събиране на тези модни къщи, като Gucci, Chanel и други. При това благодарение на новия дизайн и подход в дизайна на бижута като обеци са станали наистина модерен и стилен новост. Те прекрасно ще се побере във всеки образ и да подчертават женската красота и елегантност.

Какви са кехлибар обици в злато?Към днешна дата разнообразие от модели кехлибар обици достатъчно голям. При желание, всяко момиче може да намери вариант под вашия инвентар и начин. Обеци злато с кехлибар могат да бъдат:

 • под формата на гвоздиков;

 • полилеи;

 • пръстени с янтарными включвания;

 • висулки. • Някои модели представляват голям камък с неправилна форма, ограден златни рамки. Изглеждат интересни обеци кехлибар в злато под формата на разсипа малки камушков. Допълнително тези модели могат да бъдат допълнени от други камъни.

  Как правилно да изберете обеци от злато с кехлибарен?  Избора на обеци от кехлибар в злато, обърнете внимание на камък. Естествен камък е прозрачен червено-жълто или восъчен цвят, който е добре пропуска светлина. Често оттенък на кехлибар, може да варира от белезникав до кафяво. Златни обеци кехлибар могат да бъдат млечно-кремава на цвят. Такъв камък е ценен много по-високо, тъй като това говори за неговото качество и изключителност. Но трябва да помним, че е твърде бял на цвят може да бъде знак за наличието на тебешир, а този камък е много по-евтино и не много качествено.

  Ако се страхувате да закупите на мястото на оригинала е пълна лудост, вземете със себе си в магазина парче от естествена вълна. Това парче плат трябва да се търка обеци с кехлибар в злато. Ако се придържаме към скала въси или хартия, той е естествен. Също така е възможно да с незабележима част камък поддеть го с остър предмет. Истински камък ще се разпаднат, а пластмасата - срезаться.
  Златни обеци с кехлибар

  Златни обеци с кехлибар

  Златни обеци с кехлибар

  Златни обеци с кехлибар

  Златни обеци с кехлибар

  Златни обеци с кехлибар

  Златни обеци с кехлибар

  Златни обеци с кехлибар

  Златни обеци с кехлибар
  Заедно с"Златни обеци с кехлибар" също четат: