• (5-04-2015, 08:07)   
 •   0   
 •  370 
Златни пусеты

Най-актуални, гъвкави и модерни декорации през този сезон, които са идеално място под всеки стил облекло, са златни пусеты. Какъвто и начин да изберете, тези декорации са го допълват и подчертават. Стил, лекота и елегантност - това са най-основните черти на този аксесоар.

БижутатаПусеты или обеци-карамфил са се появили много отдавна и не планират да губят своята популярност. Благодарение на съвременните бижутери, които експериментират с форми, декорация и дизайн, тези обеци ще бъдат винаги актуални. Днес дори най-взискателните дами могат да намерят пусеты, които перфектно подчертават техния стил. Те могат да са много малки или достигне размери, до 2 см дълги.

Най-актуални през този сезон са:


 • Пусеты с инкрустации. Най-голяма популярност се ползват за поставяне на диаманти и други скъпоценни камъни. Също популярни златни пусеты с феонитами. Този камък е достатъчно красив и прекрасен комплимент към всяко облекло. Пусеты с феонитом от злато много демократични за цената, но изглежда невероятно стилно и са подходящи както за ежедневно носене, така и за излизане на светлина.

 • Златни пусеты без вложки. Модели без допълнителни декорации също са популярни този сезон. Това могат да бъдат пусеты техните бяло злато с оригинална форма, например във формата на сърце или цвете. Много красиво изглеждат златни обеци пусеты без вложки под формата на думи или изображения на зверове. • Как да се носят пусеты от злато?  Обеци пусеты от злато могат да се носят, както обикновените обици, един по един карамфил на всяко ухо. В днешно време стана популярен няколко друго освен носенето. Много дизайнери отделят цели комплекти, които можете да носите в едното ухо. Това може да бъде от 2 и по-гвоздиков или дори на цялата композиция. При това, те вече стават част от един голям бижута - обеци каффы .
  Златни пусеты

  Златни пусеты

  Златни пусеты

  Златни пусеты

  Златни пусеты

  Златни пусеты

  Златни пусеты

  Златни пусеты

  Златни пусеты