• (5-04-2015, 08:08)   
 •   0   
 •  538 
Гривна от панделки и мъниста

Повечето момичета обичат всякакви бижута, независимо дали на обици, колиета или гривни. В днешно време повечето момичета жените си предпочитание не бижута, бижутата, а ярки и стилни бижута, която може да се направи дори със собствените си ръце. Така, например, много популярен е гривна от панделки и мъниста, която изглежда просто, но с вкус.

Гривни от панделки и мъниста - модната тенденция за сезонаСега, може би, няма нито една младите момичета, които не би било модно на накити от мъниста и панделки. Тези гривни са идеално място под всяка дреха, благодарение на своята простота на изпълнение, както и разнообразие от цветове. Този Принцип на украса е достатъчно прост и може лесно да направите и сами. За направата на този гривната се използва сатен или коприна ленти, мъниста, перли или мъниста. При този мъниста могат да бъдат както малки, така и големи.

Варианти на изпълнение гривни с мъниста и панделка достатъчно много. Това може да бъдат:

 • гривна от една лента;

 • гривна от две и повече ленти;

 • гривна с помощта на различни диаметри на мъниста;

 • гривна с помощта на ленти, мъниста, елементи от кожа и други материали. • Гривна с панделки и мъниста, може да бъде различен по цвят. В него могат да се редуват различни по цвят и форма мъниста, както и различни варианти застежек, например, метални вериги или просто завязки.

  Възможности гривни

  Сега може да се намери изобилие от възможности за изпълнение гривни от мъниста и панделки, които могат лесно да се направи със собствените си ръце или да се закупи в магазина. При желание може да се измислят и да се измисли нова декорация, които ще са подходящи точно за вас.

  Много често момичетата носят по няколко гривни на едната ръка, при този стил на изпълнение може да бъде най-различен - от тънки ивици, до широк декорация на пода ръце.

  Невероятно красиво изглежда гривна във формата на съраунд плетене сатенена лента, която е украсена с мъниста, мъниста и верига с различна дължина. Просто и елегантно допълнение към роклята ще стане гривна от панделки и мъниста, изпълнена като лека вълна. За онези момичета, които обичат яркост и оригиналност, идеално ще пасне маншет от различни по диаметър мъниста в ярки нюанси, например, неонови цветове.

  Романтична натурам ще са по душата нежна гривна от дантелен ленти и мъниста пастельного цвят. При това такива гривни често допълнително са украсени с цветя от плат или пластмаса.

  Как да си направим проста гривна от ленти и мъниста?  Научете се да направи такъв красив гривна от ленти със собствените си ръце никой не е трудно. За производството му ще имате само сатен лента, мъниста (желания цвят и размер), риболов линия и игла. Ширината на самата лента трябва да се избере въз основа на размера мъниста. За начало трябва леко единната краищата на лентата, така че тя не распускалась, след това трябва да се завърже възел на разстояние от 10 см от ръба.

  Следващата стъпка ще бъде събиране на лентата в гармошку с помощта на игла и риболов. При тази игла трябва да пропуснете точно по средата на лентата, а всяка гънка се редуват с бусиной. Това ивици трябва да се повтарят, докато не са въвели необходимата дължина. След това краищата може и да се завърже на красив лък, или пък се използват специални метални скоби, които лесно може да се купи в специализирани магазини за бродерия.
  При създаването на гривната може да експериментирате с цветови комбинации, както и да работи с прозрачни, матови или металлизированными мъниста. Повярвайте ми, тази обстановка ще се превърне не само на любимия си, но и наистина изключителни и оригинални.
  Гривна от панделки и мъниста

  Гривна от панделки и мъниста

  Гривна от панделки и мъниста

  Гривна от панделки и мъниста

  Гривна от панделки и мъниста

  Гривна от панделки и мъниста

  Гривна от панделки и мъниста

  Гривна от панделки и мъниста

  Гривна от панделки и мъниста