• (5-04-2015, 08:10)   
 •   0   
 •  671 
Златни обеци с нефрит

Минерал, наречен jade е много ценен за красив оттенък и способността за украса на всяко бижу. Обеци с нефрит в злато изглеждат наистина впечатляващо и ще украсят всяка начин, както всекидневни, така и вечер.

На кого отиват златни обеци с нефрит?Да започнем с това, че обици от нефрит в злато не е задължително да бъде само в зелен цвят. Има много различни нюанси на този минерал е от дълбоки зелени, до по-светли изумруд и почти сиво. Като правило, в бижутериен магазин предлага модели златни обеци с нефрит точно в зелената цветова гама, в края на краищата, червени или кафяви нюанси - това е голяма рядкост.

Що се отнася до избора на този украса, тук си струва да започнеш от своя цветотипа. Златни обеци с нефрит може да се намери за жени с различни оттенъци на кожата и косата:

 • обеци, където нефрит зелен цвят в злато, много добре ще изглежда на жените с подобен цвят на очите;

 • ако принадлежите с лятно или пролетта цветотипу, струва си намерите по-светли, почти сини нюанси, това може да бъде добър вариант и за "есен";

 • светли, почти изумрудени обеци с нефрит в злато е по-подходящ цветотипу "зимата" също може да опитате редки червеникаво-кафяви нюанси;

 • светлите нюанси на зелено подходящ е "пролетта", по-тъмни, дълбоки, с болотным оттенък - това е идеалното решение за "есен", а най-тъмни, почти черни, струва си да се облича една жена-зимата. • Златни обеци с нефрит - това е идеалното решение, ако сте свикнали да водят активен начин на живот. Факт е, че драскотина на този минерал е абсолютно невъзможно, защото дори след няколко десетилетия на активно използване на този декорация тя запазва първоначалния си вид. Между другото, точно така ще можете да проверите и автентичността на вашата покупка!
  Златни обеци с нефрит

  Златни обеци с нефрит

  Златни обеци с нефрит

  Златни обеци с нефрит

  Златни обеци с нефрит

  Златни обеци с нефрит

  Златни обеци с нефрит

  Златни обеци с нефрит

  Златни обеци с нефрит
  Заедно с"Златни обеци с нефрит" също четат: