• (5-04-2015, 08:10)   
 •   0   
 •  794 
Окачване на Пандора

Тези орнаменти се радва на голяма популярност сред западните модата и най-известните знаменитост. Почти всеки бижутериен магазин окачване шармы Рandora заемат отделна част от витрините и да се научите да ги всяка по характерному дизайн.

Окачване шармы Пандора - как започна всичкоВ началото на 80-те години на семейна двойка в Дания отваря малък магазин, където са изложени различни декорации. Първоначално продукти беше доста прилично качество и цена на тя остава напълно приемливо. След няколко години нещата са отишли в планината и става въпрос за разширяването и търсене на нови дестинации.

Основателите на фирмата са решили да се откажат от търговията на дребно в полза на едро и не губи нищо. Приблизително по същото време, от фирмата идват дизайнери, което и принадлежи идеята за създаване на оригинални и универсални гривни. Дизайнерите са успели да разработят дизайн на суспензии за гривната на Пандора, така че те могат да станат допълнение към всеки начин. В резултат имаме модата от цял свят и възможността сами да създадете декорация от предложените мъниста и по този начин да показва в себе си.

Висулки в стила на ПандораТези мъниста се нарича шармами или амулетами, понякога чар. Всяка топчета не просто красива топка , която може да се постави на основата. Всяка от суспензии шармов Пандора е олицетворение на това или друго събитие в живот, дори има своето значение. Това е всъщност една майстори: всяка жена не само взима си красиви мъниста, а като събира от тях сценарий на живота, защото може да се избере и бусину, която ще бъде символ на вашите стремежи.

Но заслужава да се отбележи, че оригиналните суспензии Pandora от сребро, не са много. Много по-мъниста в стила на Пандора се предлагат от други фирми, и цената на тези бижута в пъти по-малко. За да се разграничат тези висулки Пандора, обърнете внимание на вътрешната част: дупка обикновено е много по-широк и край с вложка от метал с маркови надпис.

Окачване шармы за гривни на Пандора направени от най-различни материали от мурановского стъкло до благородни метали. Също така се използват планински кристал, естествени полускъпоценни и скъпоценни камъни, на ход идва дори дърво ценни видове.

Окачване Рandora - избираме сиВ Европа окачване шармы Рandora отдавна са традиционен подарък в чест на най-различни събития. Например, окачване ангел Пандора може да дари любимата жена на нейния рожден ден или за ден на Свети Валентин. Млади двойки, които се предават окачване като на бебе.

Много хубаво се получи в подарък окачване семейство Пандора младо момиче, което е на път да се ожени или носи под сърцето си дете. С други думи, за всеки случай, винаги можете да вземете своята бусину и по този начин да направите подарък, който ще бъде всеки ден, за да напомня за това събитие.

Серди суспензии за гривната Рandora някои дори имат своето специално значение:

 • окачване майка и дъщеря Пандора символ на любовта и единството на различните поколения в семейството, да няма подарък за деня на майката или по повод на пълнолетие дъщери;

 • окачване еднорог Пандора е символ на достойнство и непорочност (някои хора вярват, че тя е пазител от зли сили и врагове);

 • окачване сърцето на Пандора е представена в няколко различни дизайнах (има красиви сърца с надпис "най-добрата майка", има замочек във формата на сърце с малка ключови);

 • окачване короната на Пандора може да се превърне в чудесен подарък за любимата жена, която е основна в живота на един мъж. • Окачване на Пандора се произвежда под формата на колясочек, източни символи и дори само красивите мъниста с цифри. Това е наистина оригинално бижу, което всяка жена може да намерите в собствената си време.
  Окачване на Пандора

  Окачване на Пандора

  Окачване на Пандора

  Окачване на Пандора

  Окачване на Пандора

  Окачване на Пандора

  Окачване на Пандора

  Окачване на Пандора

  Окачване на Пандора
  Заедно с"Окачване на Пандора" също четат: