• (5-04-2015, 08:13)   
 •   0   
 •  3630 
Обица за пъп, злато

Пиърсинг на пъпа отдавна се превърна в норма и днес много млади момичета се решават на пункция не толкова заради модни тенденции, колкото от желанието да се допълнят вашия стил на нещо специално. Ще се съгласите, на красивия стройном корема изискана златна обица на пъпа винаги ще изглеждат женствени и секси.

Пъпа пиърсинг - обеци от златоКъм днешна дата, избор на златни обеци за пиърсинг на пъпа невероятно широка. В хода на най-смелите ви фантазии и оригинални решения. Сред тези бижута има няколко основни вида:

 • класически и най-лесният вариант златни обеци за пиърсинг - пръстен (този вид не е много популярен, тъй като носенето му не винаги е удобно, но пък дизайна е много по-камъчета, кристали или малки висулки );

 • обеци за пиърсинг от злато във формата на разорванного пръстени с малки бомбички по краищата е много по-удобно, а и на загорелом тялото, те изглежда отлично (самите топки, обикновено украсена с камъни и тръни);

 • обица за пъп от злато във формата на банан най-приемлив вариант, тъй като е удобно за носене и дизайн, много (най-често в долната част на "банан" е изпълнена във вид на растителен елемент, любимец и е подходящ такъв дизайн само за обладательниц втянутого пъпа). • Средно с-окачване в пъпа си струва да се отбележи отделно, тъй като това е универсален вариант за всеки тип пъпа. Визуално тази окачване може да затвори всички ненужни мисли и да се направи тази част на тялото, по-секси.

  Що се отнася до цвета обеци в пъпа от злато, а след това също толкова търсени като жълт и бял цвят на метал. Тези нюанси отлично подчертават малки камъни или преливащи се кристали. Също изглеждат чудесно малки висулки от злато във формата на кубчета, цветя или сърца. През лятото на златни обеци за пиърсинг на пъпа ще бъдат много полезни , защото те могат да допълнят вашия имидж и да разкрие женственост и сексуалност.
  Обица за пъп, злато

  Обица за пъп, злато

  Обица за пъп, злато

  Обица за пъп, злато

  Обица за пъп, злато

  Обица за пъп, злато

  Обица за пъп, злато

  Обица за пъп, злато

  Обица за пъп, злато
  Заедно с"Обица за пъп, злато" също четат: