• (5-04-2015, 08:14)   
 •   0   
 •  596 
Обеци с раухтопазом

Ако сте си помислили, че това е една от разновидностите на топаз, а след това се объркали. Второто име на този популярен материал за бижута - опушен кварц, в края на краищата, този минерал не е нищо друго освен една от най-ценните разновидности на кварца. Бижутери са много любители на този минерал за неговата дълбоко благороден оттенък, висока якост и твърдост, защото обеци с раухтопазом се получават качествени и носенето им може да продължи много дълго.

Обеци с раухтопазом от среброВ съчетание със сребро бижута се получават малко мистериозна и особено женствена. Обикновено се използват няколко специфични варианти за дизайн:

 • за сребърни обеци с раухтопазом обикновено се използват организираха, диаманти или изумрудную кройка, тъй като коне максимално разкриват дълбочината на цвета на минерала;

 • обеци с раухтопазом от сребро с вградени тип кабошона също изглеждат много впечатляващо, това обикновено масивни класически бижута;

 • обеци с раухтопазом в сребро изгодно изглеждат малко продълговати, геометрични форми като правоъгълник. • Златни обеци с раухтопазом  Ако комбинацията от сребро и минерала дава малко хладен ефект, който ще пасне идеално на жените зимата или пролетта цветотипов, тандем със злато изглежда по-ярко и топло. Обеци с диаманти и раухтопазом може да намерите в колекциите на бижута фирми със световна известност, е истинско произведение на изкуството.

  Златни обеци с раухтопазом се срещат в различни цветови варианти-от почти бяло до наситено жълто. Тук се използват не по-малко интересни възможности за дизайн. Това могат да бъдат украшения във формата на суспензии с малки бомбички или капки от кварц. Обеци от злато с раухтопазом също може да бъде точно, с помощта на кабошона. Обеци с раухтопазом в злато и изглеждат по-ефектно, ако поставяне големи размери.
  Обеци с раухтопазом

  Обеци с раухтопазом

  Обеци с раухтопазом

  Обеци с раухтопазом

  Обеци с раухтопазом

  Обеци с раухтопазом

  Обеци с раухтопазом

  Обеци с раухтопазом

  Обеци с раухтопазом
  Заедно с"Обеци с раухтопазом" също четат: