• (5-04-2015, 08:20)   
  •   0   
  •  544 
Фенечки с надписи

Първоначално фенечки са привлечени представители на субкултурата на хипи при индианците от Северна Америка. От индианците от размяна на такива влязат с украшения-гривни обозначал сродна връзка. След този обмен на два индианците бяха споменатият братя и са задължени да си помагат един на друг в трудни ситуации. Хипи също се използва фенечки за изява. Аксесоари традиционно са имали пеструю оцветяване, за което е привлечен на "децата на цветята".

Днес класически фенечки преобразовались в моден аксесоар, който може да се носи от всеки желаещ. Освен традиционните цветастого украшение към тях могат да изображаться тематични рисунки, по-специално букви. Фенечки от мулине с надписи могат да включват изображение на имената на любимите си фрази, групи и актьори. Такъв аксесоар изразява това, че е ваше хоби или изпълнява по-голяма роля в живота си.

Как да си направим фенечки с надписи?За да направите тази фенечку са необходими конци мулине контрастни цветове. Това е необходимо, за да надпис ясно се открояваше се на общия фон и може да бъде лесно да се четат. Преди извършване на надписи трябва да се направи условна схема, на която ще бъде произведен изчисляване на броя възли на всяка буква. След това тъкат гривна с надпис ще бъде значително по-лесно и не запутаетесь при сет възли.

Избираме надпис

Анализирайте вашите увлечения и хобита. Ако сте съпричастни към музиката, това може да се направи надпис интересующего вас посока или на любимия си изпълнител. Това може да бъде фенечка с думата "рок", "джаз" или "фънк". Романтикам ще са по душата на фенечка с надпис "love", или "целувка", а спортистите ще оценят фенечки с надпис "Найки" или "Адидас". Ако искате да направите подарък на близък приятел, а след това можете да изберете гривна с надпис на името му. Такова настояще ще е много приятен и е подходяща за всеки празник.
Фенечки с надписи

Фенечки с надписи

Фенечки с надписи

Фенечки с надписи

Фенечки с надписи

Фенечки с надписи

Фенечки с надписи

Фенечки с надписи

Фенечки с надписи
Заедно с"Фенечки с надписи" също четат: