• (5-04-2015, 08:21)   
 •   0   
 •  492 
Обеци с емайл

Съвременните бижутери предлагат внимание на жените много оригинални бижута , които подчертават индивидуалния стил на своя владелицы. Едни от най-атрактивните са обеци с емайл. Тези орнаменти се характеризират с ярки наситени цветове и необичайни живописни стенописи, които не могат да получат при използване на злато и скъпоценни камъни.

За емайла се използва стъклен сплави, в състава на което влиза разтвор на силициев диоксид, кобалт, никел и др Бижутери може да използвате топла и студена емайл, които се различават по състав и начин на приложение. И В двата случая това покритие се характеризира с издържливост и устойчивост на влиянието на външната среда.

Нова тенденция - обеци с емайлДнес много бижута марки започнали да експериментират с эмалевыми покрития, като бижутата стилен и светъл вид. Сред най-известните марки за производство на подобни бижута могат да се разграничат:

 • Frey Wille. Австрийската марка, която задвижва сувой корпоративна идентичност - бижута в стила на античността и Древен Египет. Златни обеци с емайл са произведени в 80 етапа, всеки от които е важен и необходим. Фигура нанасят ръчно.

 • Rosato. Италианската марка, основна тема на които има снимки на кученца, кости, следи от крака. Обеци Rosato са изработени от нежна пластична скъпоценната емайл.

 • Arne. Руският бижутериен Дом, който често се радва на клиенти оригинални бижута. Тук основната тема се превърна в символ на безкрайност. Марката предлага луксозни обеци-полилеи, инкрустирани с емайл, перли и диаманти. • В продуктовата гама са представени обеци от различни метали, но по-подходяща база за емайла, е злато. Факт е, че при изпълнение на обеци с емайл злато не деформират при нагряване. Обеци емайл, сребро изглеждат по-просто и наивно, така че те по-често избират млади момичета.
  Обеци с емайл

  Обеци с емайл

  Обеци с емайл

  Обеци с емайл

  Обеци с емайл

  Обеци с емайл

  Обеци с емайл

  Обеци с емайл

  Обеци с емайл
  Заедно с"Обеци с емайл" също четат: