• (5-04-2015, 08:21)   
 •   0   
 •  772 
Обеци с цитрином

Цитрин е вид планински жълт кристал. Благодарение на жизнерадостному слънчев цвят, този камък станал много търсен в бижутата. Външно минерал прилича на златист топаз, затова понякога го наричат на испански топаз. Такова наименование първоначално погрешно, тъй като топаз значително по-скъпо цитрина. Тези два камъка са различията в твърдостта - топаз по-твърдо и те може да одраскат леко кварц.
От цитрина правят много бижута, сред които могат да се разграничат обеци с цитрином. Данни аксесоари са подходящи и любительницам елегантна класика, така и творчески натурам. Младите момичета приглянутся бижута с камъни приятен лимонов оттенък, а по-възрастните жени ще изберат обеци с камъни меден оттенък. И В двата случая обеци от цитрина се напомня за лучистом слънцето и зарежда с оптимизъм.

Видове обици

В зависимост от очила и рамки комбинация с други камъни всички обици могат да се класифицират в следните видове:

 • Обеци с цитрином в сребро. Това е икономични бижута, които могат да си позволят много момичета. Евтините рамки от сребро и относително евтин скъпоценност създават чудесен дует, който подхожда на всеки начин. Поради студения цвят сребро внимание акцентируется на топло "светящемся" камък. Обеци с цитрином сребро създадени за истинските amatures, това "жизнерадостного" камък.

 • Обеци златни с цитрином. Ако изберете такъв вид бижута, тогава вие определено ще неунывающая optimist. Тези обеци излъчва топлина, а при комбинация с жълто злато този ефект се усилва. Обеци с цитрином злато - този малък светлинен слънце във вашата ковчега!

 • Обеци с цитрином и диаманти. За такива продукти най-често се използват цитрин меден оттенък. Само той не се губи на фона на луксозни диаманти. Това може да се висящи обеци, или миниатюрни пусеты.


 • Обеци с цитрином

  Обеци с цитрином

  Обеци с цитрином

  Обеци с цитрином

  Обеци с цитрином

  Обеци с цитрином

  Обеци с цитрином

  Обеци с цитрином

  Обеци с цитрином
  Заедно с"Обеци с цитрином" също четат: