• (5-04-2015, 08:22)   
  •   0   
  •  460 
Обеци с малахитом

Малахит е един от най-необичайните минерали. Нейната особеност се крие в богатството от нюанси, като се започне със светло зелен цвят със синкав оттенък (тюркоаз) завършва с гъста тъмно-зелен цвят (плисовым). Минерал получава името си заради зеления цвят на козината, който наподобява цвета на листата на слез. Малахит отлично обработени: лесно се реже, се настъргват и се полира, а първи в ръцете на опитен бижутер приема необичайна огледално-рефлексен полировку.

Във всички времена от малахит се извършва на различни занаяти (кутии за бижута, свещници), мозайки и орнаменти. Особена красота и чар и се характеризират с обеци с малахитом. Плътен зелен цвят гарантирано привлича вниманието и подчертава индивидуалността момичета. Особено красиви обици от малахит изглеждат на зеленоглазых и рыжеволосых дамах есента на цветотипа . Въпреки това, те са толкова изгодно подчертават красотата очарователните брюнетки и блондинки.

Злато или сребро?

Съвременните бижутери облачают малахит като в злато и в сребро. Тези два метални еднакво добре оттеняют плътен "тревисто" нюанс на плода. Обеци с малахитом в злато е по-добре да си в случай, че вие изпитвате влечение към този камък и ще го носите много често. Златни обеци с малахитом изглеждат много изящно, така че са подходящи за жени с ярки вид.

Ако искате просто да добавите акцент в своя образ, тогава може да се използва обеци от сребро, в които се използва малахит. Данни аксесоари могат да украшаться изваяни swirls, дърворезба и оригинални рамки. Обеци от сребро ще добави в образа на етични мотиви и намекнут на богат вътрешен свят и отлично чувство за стил. Те са подходящи за ежедневието и отлично ще се побере в бизнес имидж.
Обеци с малахитом

Обеци с малахитом

Обеци с малахитом

Обеци с малахитом

Обеци с малахитом

Обеци с малахитом

Обеци с малахитом

Обеци с малахитом

Обеци с малахитом
Заедно с"Обеци с малахитом" също четат: