• (5-04-2015, 08:23)   
 •   0   
 •  694 
Висулки Сваровски

Съвременната ювелирную мода вече е невъзможно да си представим без кристали Сваровски. Случаят с тези кристали може да се счита за уникален - за първи път под фалшив диамант заема отделна ниша от производителите и се превърна в приравни към произведения на изкуството. Днес тези кристали инкрустируют костюм бижута, дрехи, бельо и дори обувки. Особено стилно изглеждат бижута окачване с камъни Сваровски. Де деколтето на момичето, те привличат вниманието на обществеността към нейната личност и красив блясък на лучиках на слънцето.

Висулка с кристали Swarovski: класификация наОпитните бижутери предлагат дамски изискани бижута, които не могат не само да украсяват, но да е отражение на вътрешния свят на момичета. В зависимост от предмета могат да се разграничат следните видове суспензии от Swarovski:

 • Класически. Тук са представени традиционните висулки геометрична форма, които се вписват под всяко облекло. Най-често се превърна в окачване на топката Сваровски, каплевидная, правоъгълни или с неправилна форма.

 • Романтични. Момичета, които обичат да мечтаят подходящ окачване Swarovski под формата на сърце. Тази окачване представлява единичен кристал Сваровски, оцветени в определен цвят.

 • Оригинални. Тук фантазията на бижутерите се разигра с пълна сила. В хода на творчески експерименти са се появили висулки във формата на балерина, водни кончета, жар-птица, башмачка и т.н. е Много мило и наивно изглежда окачване Сваровски череши. • Като цяло, тези бижута Сваровски те държат в щифтове от бяло злато или сребро от най-висока проба, след което аксесоар придобива завършен вид. Носят медальони с бели, има и с жълто злато. Дано начин става по-хармонично, може да вземете до кулону идентични обеци или пръстен. Този комплект ще стане пълноценен допълнение към вечернему заедно.
  Висулки Сваровски

  Висулки Сваровски

  Висулки Сваровски

  Висулки Сваровски

  Висулки Сваровски

  Висулки Сваровски

  Висулки Сваровски

  Висулки Сваровски

  Висулки Сваровски
  Заедно с"Висулки Сваровски" също четат: