• (5-04-2015, 08:28)   
 •   0   
 •  1240 
Висящи обеци

Днес на бижута пазарът предлага много видове обици, но най-елегантните и изчистени от всички остават висящи обеци. Те имат продълговата форма и може да са поставени във формата на грозде, вериги или тематични инкрустаций. Този аксесоар е по-подходящ за вечерни събития и празници, но при умерено скромен дизайна им е доста може да се използва за всекидневна употреба.

Висящи обеци, мода бижута - видовеВ зависимост от материала на изработката и инкрустаций могат да се разграничат следните видове обици подвесов:

 • Обици висящи сребро. Относително евтин аксесоар, който може да си позволи всяка дама. Обеци могат да имат каплевидную формата или се извършва от верижки, украсени по краищата изваяни орнаменти (сърца, балони, цветя и т.н.). Обеци висюльки сребро - това е участието на фискалната бижута, които ще подхождат на всяка жена.

 • Висящи обеци с камъни. Благодарение на използването на камъни, обеци стават все по-елегантни и оригинални. Тук могат да се прилагат скъпоценни (бериллы, гранати, сапфири, топаз) и твърди (кварц, опал, малахит, тюркоаз) камъни. Кристали могат да венчать края на обеци или служи като основа аксесоар.

 • Висящите обеци с диаманти . Това е отделна категория са луксозни аксесоари, които могат да си позволят само по-заможните дами. Най-елегантно и луксозно диаманти изглеждат големи обеци-люстрах, с много резба и завои. • Освен изброените аксесоари могат да се разграничат висящи обеци с перли, които са въплъщение на елегантност и женственост.

  Избор на бижута и т.н в лицето на големи висящи обици трябва да се вземат предвид характеристиките на външен вид. Така, при дължина на обици под брадичката, лицето визуално "намалява", а при дължина малко над брадичката - "удължава".
  Висящи обеци

  Висящи обеци

  Висящи обеци

  Висящи обеци

  Висящи обеци

  Висящи обеци

  Висящи обеци

  Висящи обеци

  Висящи обеци
  Заедно с"Висящи обеци" също четат: