• (5-04-2015, 08:28)   
  •   0   
  •  541 
Ролята на аксесоар в живота на всяко момиче, която желае да остане в резултат на световната мода, надценяват невъзможно. Тези функционални или просто красиви декорации са в състояние да предложат на цялостния начин на ярки акценти, които го правят уникален и неповторим. При това много важно е да се прави избор на украса, да не утяжелить начин и не се наруши онази хармония, която с толкова труд и удоволствие да създадем. На първо място, може би си струва да се раздават разнообразни бижута. Всички видове висулки, обеци, колиета и гривни съживят облекло, добавяйки му на бои или елегантност.
Украса - ярки акценти

Вие сте млади, активни и обичат да бъдат в центъра на вниманието. С окачване " Кралицата " шанс да остана в страна са минимални! Проста геометрична форма и благороден метал златист цвят изгодно оттеняют бунт от цветове на този аксесоар. Наличието на разноцветни, блестящи в блясъка на светлината, камъчета прави това декорация универсален. Полезно попълване на кутии за бижута!
Украса - ярки акценти

До выдержанному в основни цветове начин, за да проверите пръстен " Кралицата ", изпълнени в същия стил, че и окачване. Имайте предвид, украса има достатъчно голям размер и запомнящ се дизайн, затова предпочита гордо покаже на вашия пальчике в самота.
Украса - ярки акценти

Какво може да бъде по-сладък от целувка? За тези приятни моменти ви, винаги ще напомня на оригинална гривна " Сладки kiss ". Дързък стил, ярките цветове, активна позиция - това е украса ще кажа на всички, че не се страхуват да е индивидуална и неповторима.
Украса - ярки акценти

Лесно е да превърнете ежедневния начин на вечерне-младежки, ако закупите колие " Целувка за спомен ". С този стилен и ярък вещицей вниманието на противоположния пол ще бъдат насочени само към вас. Това е украса за смели и решителни дама. А в края на краищата, вие сте точно такава!
Украса - ярки акценти

Не ви пъти успя да излезе "сух от водата"? Не веднъж адреса си сте чували комплименти за котешка грация? Или вие сте от тези, които "се разхожда сам по себе си", е изхвърлянето от страна на всички стереотипи и саморегулира? Окачване с животни " Котка " ще се превърне не само оригинално украшение, но и талисман, който ще ви донесе късмет.
Украса - ярки акценти

Любительницы харизматичните машинария в етно-стил не могат да бъдат пренебрегнати това стилно украшение. Висулка " Индийски един слон теле "- ярък изключителен аксесоар с вашия характер. Трудно е да се намери по-спокойно и покладистое животно от слон. Но нека околните, не бързайте с изводите! Невероятната мощ на това благородно животно кара да се чудя, защото шеги с вас зле.
Украса - ярки акценти

Предпочитат универсални декорации, които при това изглеждат творчески? Брошка " Папийонка "- това е нотка на детска непосредственост и задора в доста скучно и сиво света на възрастните. Можете да украсяват този аксесоар порта блузы, пуловера или ризи. Искахме промяна? Украсете пиксел пеперуда ревера на якето, джоба на панталона или дори чанта. Весело настроение граници няма!
Украса - ярки акценти

Смятате, че укроти змия ви е по силите? Дизайнерите, които създават оригинално пръстен " Silver Snake " са свършили цялата работа за вас. Сега змия-изкусител краси си пръсти, като светъл и модерен акцент в образа.
Украса - ярки акценти

Фантазията на дизайнерите никога да не дойде толкова далеч, ако в света не е имало смели момичета, които могат да ги оспори. Не може да си представите, като обикновен масата на уреда може да се превърне в аксесоар? Гривна " Вилица " мини-стил ще преобърне вашата представа за бижута. Плавни завои тази гривна, нежно, плътно прилепнали фините женски китката, завършват с три остри върхове, които характеризират своята силна владелицу по-ярка най-високите етажи на думи. Погледнете де под нов ъгъл!
Всеки аксесоар, който е избран с душата си, ще ви дари радост и усещане за собствената си личност. В края на краищата най - важното-винаги е в детайлите.
Заедно с"Украса - ярки акценти" също четат: