• (5-04-2015, 08:29)   
 •   0   
 •  611 
href="/sites/default/files/dalia/ukrasheniya_svarovski_1.jpg">
Бижута Сваровски

Не всяко момиче може да позволи диаманти и сапфири, но желанието да блесне и да привлече към себе си погледи от това не става по-малко. И тук съвременната мода предлага дамски чудесен аналог на луксозни бижута - бижута с кристали Сваровски. Данни бижута са не просто "фалшификат" под скъпи украшения, това е отделна каста на бижута, която има дълга история и много положителни отзиви. Бижута с кристали Сваровски стават елементи на облекло Марлене Дитрих , Тина Търнър, мадона и много други известни личности. Легендарни Модна къща Ив Сен Лоран, Кристиан Диор, Версаче, Виктория Сикрет и Chanel използват преливащи се цветове, кристали и бижута и т.н за бижута колекции от дрехи.

Тайната на бижута с кристали SwarovskiСъздател на кристали, Даниел Сваровски влезе в световната история след разработването на първата в света механизирани средства за електрическо шлифоване на стъкло. През 1985 г. той отвори фабрика за производство на кристали и ги кристал, които имитират елитни камъни. В този момент камъни, използвани за аксесоари и гарнитури на облекло. С течение на времето популярността на "кристални диаманти" се е увеличил толкова много, че от компанията са се появили представителства в много страни. Фирмата започва да си сътрудничи с къщи на Модата, не се спира в развитието си. Манфред Сваровски (внук Даниел) е изобретил технология за производство на цветни кристали. Това е пробив, тъй като преди това не е правил никой.

Днес бижута с камъни Сваровски разби стереотипа, че всички ненатуральное е евтина имитация. За разлика от "естествени" заместители на диаманти (цирконий, рутила и фианита) изкуствените кристали са подсилени блясък, благодарение на красиво блестящи на слънцето. Е фасетиран кристали са монтирани в рамка от злато, сребро или платина.

Бижута от страз Сваровски - разновидности наДнес могат да се разграничат няколко видове бижута, за украса, които се използват известните кристали:

 • Златни бижута с кристали Сваровски. За направата на бижута е използвано злато проба 585. Кристали имат сферични или каплевидных повърхности. Точно в такава форма кристали блестят особено ярко. Най-популярните златни бижута със Swarovski са обеци и висулки. Обеци традиционно имат закопчалка "френски замък" (под формата на панти), което е много здраво предоставя с в ухото. Висулки имат много разновидности и форми.

 • Украса за коса Сваровски. Ярки кристали особено красив вид на косата си, добавяйки пикантную нотка в образа. Камъни се използват за декор игли, обръчи, заколок-скоби и машини, гребени. Много нежно изглежда прежди от страз, които са прикрепени към прядям на косата. Ето щипки за коса могат да се носят всеки ден, или да се използват за официални събития (сватби, абитуриентски бал).

 • Пиърсинг с кристали. Лек блясък на камъни, особено прекрасно в обеци за пиърсинг на пъпа. Топки, пеперуди, цветя - всичко това украсени с камъни, в резултат на което украса придобива завършен вид. • Избират бижута с кристали трябва да е много внимателен. Огледайте закрепване на кристали, проверете дали има паднали камъни. Въпреки че с кристали Swarovski и работят много внимателно, понякога се случват малки пъпки, които трябва да се разкрие още преди покупката. Освен това трябва да знаете как да се грижи за бижута Swarovski. Не забравяйте, че преди прибирането на реколтата и водни процедури на продукта трябва да се свали и ги поставя на сухо място. Избягвайте контакт с кристали битова химия, козметика, лак за коса и парфюмерией.
  Бижута Сваровски

  Бижута Сваровски

  Бижута Сваровски

  Бижута Сваровски

  Бижута Сваровски

  Бижута Сваровски

  Бижута Сваровски

  Бижута Сваровски

  Бижута Сваровски
  Заедно с"Бижута Сваровски" също четат: