• (5-04-2015, 08:29)   
 •   0   
 •  636 
Бижута Сваровски Liora

Лиора - това е компания, която е специализирана в създаването на бижута с кристали Сваровски. Основните задачи Лиоры - да създаде такива бижута, които ще излъчват блясък, елегантност и стил. Колко свършили добра от Лиоры задачи, ние ще се опитаме да научите разглеждане на колекцията.

Украса TM Liora Swarovski ElementsНа първо място заслужава да се отбележи, че момичетата, които предпочитат комплекти, непременно ще намерят у компания Лиора интересни предложения. Цената на продукта не е висока, но са изработени качествено и с вкус.

Закупуване на бижута може да се отделно или в комплект, които са обединени тематично. Например, набор от висулки и обеци с камъни във формата на капчици или мотив абстрактни сини кръгчета, наподобяващи росинки.

 • Бижута с кристали Сваровски от Liora - гривни. Именно тези изделия от Лиоры - най-креативните - те са няколко забавни суспензии във формата на пеперуда или на общината. Гривна с капки в тройно дебелата верига със студен метален оттенък. Гривна с пеперуда - розово, дантела.

 • Бижута с камъни Сваровски от Лиора - пръстени. Пръстени от Лиоры елегантни и по тази мярка са декорирани с камъни. Интерес предизвиква троен пръстен с две кръгли и една правоъгълно камък, в състава на които предизвиква асоциация, сякаш момичето носеше едновременно три различни пръстен и тя естествено се премества на пръста на ръцете си.

 • Бижута с кристали Сваровски от Лиора - обеци. В колекцията обеци от Лиоры предимно лаконичен карамфил с големи бели и сини камъни. Но обици във формата на капки са ухото, и така свободно се движат в ухото лоб, поблескивая на светлината.

 • Бижута със Сваровски от Лиора - бижута окачване . Висулки от Лиоры също се различават лаконичностью, с изключение на една огърлица - с тюркоаз кръгли, хаотично разположени камъни. Останалата част от украса за врата - висулки във формата на сърце или две капчици на веригата.


 • Бижута Сваровски Liora

  Бижута Сваровски Liora

  Бижута Сваровски Liora

  Бижута Сваровски Liora

  Бижута Сваровски Liora

  Бижута Сваровски Liora

  Бижута Сваровски Liora

  Бижута Сваровски Liora

  Бижута Сваровски Liora
  Заедно с"Бижута Сваровски Liora" също четат: