• (5-04-2015, 12:43)   
  •   0   
  •  469 
Реколта бижута

Ретро стил на базата на съживяване на мода предишните епохи и поколения, все повече се използва в проектирането на модерни облекла и аксесоари. Първата по популярност, така наречените состаренных неща, дошли до нас от Запад в началото на 90-те години. за Любителите на пури в ограничени бройки вещичек винаги са били известни холивудски звезди: Джулия Робъртс, Кейт Мос и други. Днес имаш доста голяма склонност фен на винтажа е първата дама на САЩ - Мишел Обама. Тайната за този успех винтажного стил може да се обясни с желанието на много изглеждате не само стилно, но и изключително - стари неща, запазени и до нашето време, обикновено остават в тази рамка.

Реколта бижута днес - истински съкровища. Много "состарившиеся" бижута стоят на много по-скъпи от съвременните бижута, бижута с естествени камъни и диаманти. На първо място купувачите плащат за история, свързана с тях.

История на появата на първата бижутаПървата популярността на бижута дойде в 20-те години на миналия век по време на Голямата Депресия. Закупуване на злато и диаманти в този период не могат да си позволят дори членовете на известните семейства.

Коко Шанел е най-първата показа как може красиво да се носят бижута и т.н. Тя е предпочитано място за да я използват в своя начин на деня, вечер все още повече обичаше да носят диаманти и скъпи бижута.

В същия този период, през 1926 г. в Америка отваря първия си магазин, известни днес целия свят, ръчно изработени бижута Мириам Хаскелл.

Вместо скъпи бижута бижута месинг стомана обличат в снимане на филми популярните актриси. През 30-те години американки активно имитира Одри Хеппберн и Vivienne Ли - това е истински бум на евтини бижута. Залог на бижута и т.н започнаха да правят такива известни фирми като Dior, Givenchy, Lacroix - всички те са производство на ярки красиви мъниста, клипове, медальони и брошки.

Каква бижута се отнася до стила на реколта?Аксесоар за декорация на винтажному стил се определя нейната възраст. Винтажной се счита за нещо, създадена не по-малко от 30 години. Бижутерия, която не е повече от 15 години, се отнася до съвременната мода. Всичко, което е над 60-годишна възраст - антики, въпреки че много дизайнери наричат я бижутерией в ретро стил.

Старата мода бижута-ретро толкова популярни днес, че съвременните модни дизайнери създават цели колекции в стил 30-те години на 20 век. Ярък пример за това Orient Express от бижута на марката Avenue Style. Също така и на бижутери на тази компания създадоха цяла колекция в стил винтидж.

Бижута от порцелан - моден тренд на текущата годинаБижута, които се радват на много популярен през Средновековието е отново на мода. Уникална порцеланова бижута с нищо несравними - нежна, изискана, сякаш изтъкана от въздух и цветове. Тя изглежда много естествено и красиво подчертава естествената женственост и красота.

В интернет днес има много магазини за накити от студен порцелан, ръчна изработка. Да се направи красив пръстен или обеци може дори себе си, като се възползват от майстор от класа. За постигане на правилния цвят ще помогне за добавяне в разтвора хранителна боя. Направи рисувани на готови изделия могат да бъдат с помощта на акрилни бои.

Невероятни декорации от парчета от счупено порцелан създава италиански дизайнер Мariella Gregorio di. Разноцветни парчета, оправленные на злато и други ценни сплавами, свързани в оригинални колиета, пръстени, обеци, предимно с флорални мотиви. Тези декорации, разбира се, едва ли може да се нарече обикновен бижутерией, по-скоро това е пълна бижута, освен това и с не малка цена - около 700-1000 долара.
Реколта бижута

Реколта бижута

Реколта бижута

Реколта бижута

Реколта бижута

Реколта бижута

Реколта бижута

Реколта бижута

Реколта бижута
Заедно с"Реколта бижута" също четат: