• (5-04-2015, 12:44)   
  •   0   
  •  704 
Брошка от полимерна глина

Брошки от полимерна глина забележителни главно с това, че позволяват да се създаде много детайлно форма. Във връзка с това в резултат на това се получават "малки шедьоври" под формата на букети от цветя, насекоми, животни и птици. Но за красота, като всичко в света има цена - недостатъци, които са неразривно свързани с основното предимство на брошки от полимерна глина - пластични материали.

Плюсове, минуси и други функции брошки от глинаБрошка от полимерна глина има редица положителни качества - първо, тя, благодарение на гъвкавост на материала позволява на учителя да създаде точно мини копие неща-прототип. Така, ние можем да наблюдаваме и букети подснежников, рози, лилии, малки коне и други животни.

На второ място, брошка от полимерна глина е доста евтино - при цялата й красота цените на тези изделия приятно изненадват дори и най-пестелив млади дами, в края на краищата, се оценява на почти самата работа на учителя, защото глината - евтин материал.

Но заедно с тези предимства при брошки от глина има няколко недостатъка - всички от тях са в практическото използване брошки.

Глина - достатъчно крехък материал и лесно да се счупи при падане. Така че желателно е да не пускате. В същото време брошка от полимерна глина се поддава на възстановяване с помощта на обикновени PVA лепило, и този ремонт може да направи всеки, който желае - специални знания и умения, за това не се изисква.

Вторият неприятен нюанс на брошки от полимерна глина се състои в това, че при липсата на шлифовке и без лакировочного пръскане формата на брошки, с остри краища, могат да оставят зацепки на нещата, защото материал глина почистен.

И още един неприятен недостатък брошки от полимерна глина се състои в това, че те са достатъчно тяжеловесны. Ако ги сравните с "въздушни" брошами от мъниста и на текстила, а за вторите е ясно ще се възползват.

Струват ли тези недостатъци една и изискана красота, свойственной брошкам от полимерна глина, решава всеки поотделно, но като се има предвид търсенето за тях, отговорът вече е ясен - разбира се, струват.
Брошка от полимерна глина

Брошка от полимерна глина

Брошка от полимерна глина

Брошка от полимерна глина

Брошка от полимерна глина

Брошка от полимерна глина

Брошка от полимерна глина

Брошка от полимерна глина

Брошка от полимерна глина
Заедно с"Брошка от полимерна глина" също четат: